Маска від Piel - любовна любов))
Сьогодні замовила 2-й тюбик і вирішила розповісти, чому ж вона мені так подобається)
Почну з плюсів:
- великий об'єм (попереднього тюбика мені вистачило на РІК);
- зручний аплікатор: засобу треба зовсім трішки і з цим аплікатором видавити скільки, як треба - дуже легко.
- дійсно помітний ефект від використання.
А тепер про ефективність:
- зморшки дійсно стають менш помітними, але не відразу - десь через 2 місці;
- шкіра гарно зволожена і щільна;
- немає темних кругів.
Власне, вона загалом стає наче свіжіша, красивіша, еластичніша.
АЛЕ: я дещо відступаю від інструкції використання - наношу ввечері тонким шаром замість сироватки чи крему і залишаю на всю ніч. На ранок ніяких залишків маски немає - вона просто вбирається вся. Використовую через день або й кожного дня.
Текстура у неї легка, кремова, не надто щільна, тож на ранок немає набряків. Для мене це важливо, бо один із критеріїв вибору засобів під очі - щоб зранку не було мішків))
Коли ця маска закінчилася, а я нагадаю, що вистачило її на рік - моя душа експерементарора вирішила спробувати щось нове.
Спочатку це була сироватка від Beauty of Joseon - вона мені геть не сподобалась. Писала тут https://club.makeup.com.ua/post/62290/
Потім сироватка від Jole - загалом непогана (пішніше напишу відгук), але було відчуття, що чогось не вистачає.
Тож сьогодні замовила Зволожувальна маска для контуру очей проти мімічних зморщок Piel Cosmetics Rejuvenate Eye Mask With Botox Effect і чекаю її з нетерпінням!
Коментарі (0)