Олеся К...🐠

Крем-гель для душу "Грушевий тарт-татен"

Я досить часто купую гелі та мило від ТМ DOLCE VERO - найбільше в них мені подобаються їхні приємні аромати і цілком доступна ціна.

І сьогоднішній свій відгук хочу присвятити крем - гелю "Грушевий тарт-татен" українського виробника.

Карамельний крем-гель для душу з ніжним ароматом грушевого Тарт Татен - одного з найкращих десертів Франції. Ну, аромат обіцяв бути чудовим. Дійсно, пахне гель дуже приємно. Не знаю, наскільки грушевим тартом. Я думала, що воно матиме більш кондитерську, солодко - насичений аромат, але ні, мило пахне просто справжньою свіжою і соковитою грушею! Ніжно видаляє забруднення і надає шкірі легкий аромат карамельної груші. Мигдальна олія прекрасно пом'якшує шкіру і робить її ніжною. Підходить для шкіри будь-якого типу. Результат: шкіра стає надзвичайно м'якою і ніжною на дотик. Шкіру не сушить, не стягує.

Склад гелю

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide  DEA, Cocamidopropyl  Betaine, Glycerine, Coco Glucoside, Styrene/Acrylate Copolymer, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) seed Oil, Disodium EDTA, Parfum, DMDMH, Citric  acid, CI 19140.

Так, склад далекий від ідеалу, але за його аромат я прощаю йому!

11 січня, 2025
Олеся К...🐠
11 січня, 2025