Антиперспірант "Краса перлин. Преміальні парфуми"
Символ розкоші та елегантності в чарівному флаконі
Я обожнюю саме кулькові дезодоранти і вже тривалий час користуюся одним і тим самим - "Краса перлин" від Nivea.
https://club.makeup.com.ua/post/43414/
Звісно іноді купую і інші, але все одно повертаюся до цього. Нещодавно на сторінці makeup робила замовлення і побачила оновлену версію цього дезодоранту. Не знаю новинка не новинка але вирішила спробувати.
Повна назва "Краса перлин - Преміальні парфуми", що каже про те, що аромат буде схожий на парфуми.
На класичну "Красу перлин" він зовсім не схожий. Аромат дійсно нагадує парфуми, я б сказала, що це легка версія чорної туфельки Carolina Herrera. Він в міру солодкий, з ноткою смачної цукерки, ненав'язливий, трішки пудровий. Мені сподобався. На головну роль він не претендує, не затьмарює парфум.
Формула антиперспіранта містить екстракт чорної перлини, не містить етилового спирту, що робить його більш дбайливим до шкіри. Як і мій улюбленець, він добре справляється зі своїми функціями, аромат тримається весь день. Шкіру не сушить, швидко вбирається. Слідів на одягу не залишає, тільки трішки свого аромату. В цілому мені він сподобався, такий аромат чудово підійде на прохолодну пору року. На літо все ж таки я б його не обрала.
Коментарі (0)