Мої парфумерні скарби
Спойлер - я користуюсь абсолютно всіма флаконами з колекції)))) Тексту багато, але коротко тут не вийде. Мої скарби розділені по кількох місяцях, і нажаль, це неповна колекція. Але є тут і рідкісні і улюблені екземпляри, тому - вперед!
Tom Ford Black Orchid (парфюм) - всім знайома класика. До речі, дуже компліментарні на чоловічій шкірі!
Tom Ford Noir - спеції, дерево. Він дуже густий і потужний, але коли одягаюсь у щось просте - іноді цей запах договорює все за мене!
Tom Ford for Men (туалетка) - фужерна свіжість, дуже гарна влітку (взимку просто пахну мужиком, якщо бризкаюсь))))
Tom Ford Neroli Portofino Acqua (туалетка) - легший і прозоріший запах неролі. Купила як альтернативу класичній версії. На жаль, саме неролі Тома швидко псуються - 3-4 роки і матимуть биті ноти.
YSL - моя любов! Маю ще кілька флаконів , але про них іншим разом.
YSL Cinema - медові білі квіти з мигдалем. Як він мені подобався з блотеру! А тепер зовсім не ношу. Якийсь він мені заспокійний.
YSL Elle - років у 15 побачила рекламу цих парфумів і ароматизовану сторінку у журналі. Це була мрія вартістю, мабуть, півзарплати. Значно пізніше вже купила флакон, і якийсь же він класний! Лічі, рожевий перець і деревяшки для мене взагалі запорука класної композиції.
YSL Paris Nuit de Fete - рідкість і знятість. Це весняний парк, який прокидається від зими. Я відчуваю себе десь у березневому Люксембурзькому саду. Дощ падає на суху кору дерев, фіалки, десь збоку чути ще апельсинові шкірки. Потім додаються троянди, і ще якісь невідомі мені квіти. Це все заокруглюється сандалом і дубовим мохом. Просто шедевр! Жаль, що знятий.
Східні аромати. Всі отримані у подарунок. І я дуже рада таким експериментам!
Amouage Reflection Man - які ж красиві! Цей свіжий фужерно-пряний аромат. Піраміди, як завжди у Амуаж дуже складнокомпоненті. Я чую рожевий перець, сандал, ірис. Дуже мужній запах - не дивлячись на весь букет.
Amouage Epic, Beloved, Honour, Memoir - про всі розповідала раніше тут https://club.makeup.com.ua/post/5994/, всі класні.
Arabian Oud tender Musk - піраміда каже про лілію, фрукти. А для мене це мускус-мускус-мускус. Плаский і дже одноманітний аромат, трішки припилений. Але з часом навчилася його носити, коли не хочеться яскравості. До слова, коробка і сама упаковка була у сто раз цікавіші за парфюм)))
Парфуми на щодень.
Avon Life - пафуми, стоврені Кензо Такадою для мережевої компанії ейвон. Точно мають ДНК Кензо - акватичні, дуже білоквіткові і виразні. Вже зняті, тому насолоджуюсь своїми 50 мл.
Lacoste pour Femme - затишні, але виразні. Улюблені у всі пори року.
Abaco Paris Wind - отримала з величезною знижкою, інакше б навіть не звернула увагу. Це бічна парфюмерна лінійка бренду сумок, і парфюм гарний - ягоди, мускус, трішки ірису.
D&G Light Blue - мій надцятий флакон. На жаль, нові версії відрізняються від старої оригінальної, яка виготовлялась у Італії, і яку я колись нюхала у перший раз у тітки. Парфум все рівно класний.
Хвилинка ниття - невже за всі ці роки не можно було припасувати до них людську кришку? Поточна з тонкого синього пластику ламає нігті і робить мені нерви - тому зразу після покупки летить у смітник.
Elie Saab Le Perfume Essentiel - купила з цікавості до творчості Francis Kurkdjian. Класні, шипрово-квіткові.
Парфуми на щодень влітку.
Carolina Herrera Good Girl Hair Mist - бризкатися парфумами з туфлі я не буду - казала я років 5. Але запах мені подобався, тому якось, натрапивши на класну знижку взяла цей міст. Він не супер стійкий, але мені якраз вистачає понасолоджуватися кілька годин. Флакон на диво, дуже компактний.
Yves Rocher Cerisier en Fleurs - стара версія, мій мабуть 3 флакон. Зараз їх замінили, новий запах не зовсім такий як цей. Шукаю де б купити ще один старий флакон, скільки класних весен і літ у мене з ним пройшли!
Hermes Eau d’orange Verte - гірка апельсинова шкірка. Який же гарний! Майже не розкриваються, запах весь час монотонний, але просто рятує свіжістю у спеку.
D&G Dolce Floral Drops - воно саме купилося! Для чого мені відро (75 мл) дуже посереднього фруктово-квіткового запаху - питання риторичне. Користусь іноді влітку, але думаю, скоро позбудуся.
Ланком. Люблю все, що вони випускають! Зараз маю з собою тільки два флакони
Lancome Magnifique - рідкість і знятість. Деревяшки, прянощі і квіти - він мені дуже інтимний, жіночний. З ним хочеться тримати осанку.
Lancome Hypnose - колись купила перший флакон взимку у Барселоні - аромат мені дуже класно заякорився у пам’яті, як запах відпустки. За кілька років протух, і ось цим літом я вирішила оновити спогади і взяти новий флакон. Такий же гарний, як колись, база зі страстоцвіту. Улюблений!
Парфуми “помри все живе навколо”. Жартую, жертв немає - але запахи інтенсивні. Користуюсь вдома або на прогулянку, в закритих приміщеннях можуть турбувати оточуючих.
Louis Vuitton Tubulences - тубероза і сідло. Саме так) Більше писала тут.
Fendi l’AcquaRossa Elixir - вишневе варення, забальзамоване і присипане прянощами. Зняті, красиві!
Killian Good Girl Gone Bad Hair Mist - єдина концентрація, яку можу витримати. Запах красивий, білоквітково-тютюновий. Чомусь, бачу його влітку на блондинці. Сама можу носити тільки у велику спеку, коли він трошки слабшає.
Narciso Rodriguez Pure Musc - подарунок від подруги. Дуже гарний, близький до тіла. Проблема у тому, що я його чую по 6-8 годин. Мене така стійкість втомлює.
Mugler Angel Eau Croisière 2020 - хотіла купити манговий 2019 року, а магазин помилково надіслав нову версію 2020 року - інжир і пачулі. Запах такої собі тропікани-жінки (точно не я))))) Гарний, але в основному користуюсь на ніч перед сном. На ранок він ще буде на шкірі! До речі, манговий круїзний щедевр теж вполювала пізніше - але про нього якось згодом.
Парфуми “я не знаю що це, воно саме купилося!”
Escada Sentiment - пряний, дуже пряний. Давно від подобався, але тепер не можу закінчити.
Clinique Happy Heart - приємний, але такий хімічний. Розмір флакону викликає стійке бажання його позбутися. Купила такий великий, через знижку (не повторюйте за мною, якщо е впевнену у ароматі!)
Benetton United Dreams - подарунок магазину.
H&M T-shirt - приємний, зовсім не стійкий і не яскравий. Бризкаюсь, коли іду за хлібом
Rituals Karma - подарунок магазину.
І останній абзац у цій довжелезній епопеї - це мої парфуми у сумочку.
Caudаlie Rose de Vigne - базовий політкоректний виноградно-рожевий аромат.
Sephora Do Not Drink Jasmin+baies roses - насичена болгарська троянда
Rituals Ocean infini - аромат натхненний Балі. Квіти і морська вода
Miss Dior blooming bouquet - знайшла стару мініатюрку, пора добити. Добротний випуск 2014 року, фірмова база міс діор. Почуваюсь у ньому якось святково, гарний!
Точно знаю, що це ще не кінець моїй колекції. Планую позбавитися від 2-3 флаконів.Ну і намагаюсь не купувати нового, поки не завершила хоча б один з поточних.
Чи маєте щось у своїх колекціях? Чи збігаються ваші враження з моїми?
Коментарі (0)