Мій перший праймер для обличчя, який дарує сяйво шкіри
Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer 🤩
Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer це мій перший засіб такого плану, раніше ніколи не користувалася праймерами для обличчя 😱
Як каже виробник цей засіб стане в пригоді щоразу, коли макіяж має бути бездоганним, стійким і по-справжньому природним. Декоративний засіб вирівнює відтінок шкіри та підготовлює її до контакту з іншою косметикою, підвищуючи її стійкість. Multi Tasker Better Than Filters Primer не видозмінюється через негативний вплив зовнішніх факторів, надмірну секрецію тощо. До того ж, цей б’юті-продукт має зволожувальні та відновлювальні властивості, зумовлені високим вмістом натуральних компонентів.
Особливості Multi Tasker Better Than Filters Primer від Rimmel:
👑 ніжна консистенція рівномірно й тонко наноситься фетровим аплікатором;
👑 не утворює плям, розводів, різких переходів;
👑 помітно вирівнює тон і візуально розгладжує рельєф шкіри;
👑 піклується про її достатнє зволоження;
👑 активно бореться з видимими ознаками дегідратації;
👑 запобігає повторній появі сухості, тьмяності, лущень;
👑 збагачений натуральними біопептидами;
👑 містить антиоксидантні вітаміни С та Е;
👑 протидіє вільним радикалам — провісникам фотостаріння;
👑 сповільнює формування передчасних вікових змін;
👑оптимальний для індивідуального та комбінованого використання з тональним кремом;
👑 значно підвищує стійкість декоративної косметики;
👑 запобігає видозміненню макіяжу через погодні умови;
👑 просто змивається, не залишаючи осаду, липкості;
👑 є веганським продуктом, що не тестується на тваринах.
Праймер знаходиться в симпатичному скляному флаконі із золотистою кришечкою з логотипом. Усередині спонж досить великого розміру вигнутої форми. Наносити ним засіб цілком зручно.
Праймер легкої водянистої консистенції, на шкірі не відчувається, не залишає після себе жирності ні липкості.
У мене відтінок 002 - Fair Light, досить світлий з теплим жовтуватим підтоном. Я не належу до білосніжок (зазвичай використовую корейські ВВ крема в 23 відтінку)
На початку мені здалося, що відтінок буде занадто жовтим, але він відмінно підійшов до мого кольору шкіри і був практично не помітний.
Сам по собі праймер не перекриє якісь почервоніння або інші проблеми на вашому обличчі, але він відмінно підсвічує шкіру, робить її візуально сяючою і здоровішою, без жирного блиску
Усередині нього містяться дуже дрібні шиммерні світловідбиваючі частинки, спробувала показати їх на макро зйомці. За рахунок них і виходить цей ефект блиску шкіри.
Виробник каже що засіб дуже універсальний, його можливо використовувати різними способами -окремо, як праймер, у поєднанні із засобами для догляду за шкірою або тональним кремом, а також як хайлайтер.
Я пробовала використовувати його різними способами, більше всього мені сподобалося як хайлайтер, незалежно був на мені ВВ крем або чиста шкіра, наносила на ті місця, які хочу підсвітити. Від нього ви не побачите яскравого свічення ,виходить дуже натурально та делікатно 😉
Не можу сказати, що коли наносила його під ВВ крем, помітила, що він якось продовжував мій макіяж, так як у мене з цим немає проблем, моя шкіра нормального типу і на мені і так макіяж тримається без весь день, зазвичай я закріплюю його фіксуючою пудрою. А ось пори можливо він трохи згладив
За час застосування праймер шкіру не сушив, пори не забивав, в зморшки не западав і не підкреслював їх, навпаки навіть трохи згладжував шкіру за рахунок світловідбиваючих частинок, протягом дня не окислювався і не жовтів.
Не скажу що це найнеобхідніший засіб у моїй косметичці, але користуватимуся ним буду, особливо для натуральних макіяжів, коли на мені мінімум косметики.
А ви використовуєте праймери у своєму макіяжі?
Коментарі (0)