Перша олійка для губ і враження від неї
Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil
Це моя перша олійка для губ. У клубі подібні продукти дуже популярні, і дуже спокушають відгуками. Але зазвичай мій макіяж для губ складається з натурального бальзаму, тому я не знала, чи є доцільним таке придбання. І от нещодавно я познайомилась із Oh My Gloss! Lip Oil від Rimmel і зрозуміла, чого всім так подобаються олійки😏
ПАКОВАННЯ
Стильна прозора пластикова туба обʼємом 4,5 мл, зі зручним м’якеньким аплікатором, що комфортно та рівномірно розподіляє олійку.
Збоку нанесені найп риємніші позначки про те, що продукт має веганський склад і не тестувався на тваринках💕
СКЛАД
Олійка, окрім емолентів та регуляторів в’язкості містить і доглядові компоненти: вітамін Е, кокосову олію, олії кісточок маракуї та малини, екстракт водорості.
ТЕКСТУРА, КОЛІР, АРОМАТ
У мене ніжно-рожевий відтінок 001 Pink Flush. Натуральна рожевинка, що на губах виглядає прозорою. Гарно і універсально.
Пахне солодкою ягідною жуйкою чи чимось таким смачненьким😋
Текстура липкувата, і до олійки іноді трошки липне волосся. Але вона така гарна, що то дрібниці взагалі.
ВРАЖЕННЯ
Олійка зволожує губи і дарує їм приємний ніжний блиск✨ А при більш щедрому нанесенні блиск стає приголомшливо-дзеркальним, і об’єм губ візуально збільшується🥰 На фото олійка зі звичайним та з більш щедрим нанесенням, і обидва варіанти мені дуже подобаються!
Надзвичайно задоволена знайомством із олійкою від Rimmel🩷
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)