MariiBilous

LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner

Мої перші кольорові олівці. З подібними я не мала досвіду, тому ділюсь своїм враженням від використання.

• По-перше, кольори. Вони дуже насичені й яскраві, навіть при легкому натисканні. Все залежить від кольору вашої шкіри, як колір на неї "ляже". Кожен гриф олівців має насичений колір
  • По-друге, використання. Вони м’які, але не розмазуються після висихання (я тестувала їх і на руці, і на очах – перевірка пройдена!). Малюють буквально як по маслу. Особливо сподобався фіолетовий – на очах він виглядає просто вау, а якщо додати туш, тоді погляд виглядає неймовірно. Ніколи такого неочікувала від подібного відтінку🥰
  • І останнє – тривалість. Вони тримаються довше, ніж я очікувала. Навіть після кількох годин образ виглядає свіжо. Але якщо раптом потрібно стерти – тут вам допоможе міцелярна вода, бо звичайним милом з руки не змивалось)

Тест на руці теж сподобався, кольори легко розрізняти, і немає відчуття, що вони “розтікаються”. Це великий плюс, бо я не люблю, коли виглядають неакуратно.

В деяких кольорів був присутній запах ніби гуаші, незнаю з чим це повʼязано. Тестувала і на слизовій, бо мої очі чутливі до таких штук але його було пройдено і дискомфорту не виявлено. Мені б хотілося, щоб ці олівчики біли трііішки твердіші (можливо і помиляюсь) бо під час малювання стрілки вони легко фарбували вії, а потім не дуже то і просто олівець звідти вимити😅

Рада що тепер в моєму арсеналі є і такі кольорові олівці. Відкрила для себе нові кольори які можуть красиво підкреслити макіяж, і не обовʼязково це буде виглядати якось занадто яскрав. Головне правильно обрати колір.

Для себе я обрала власних фаворитів, які красиво підкреслили мої очі – це фіолетовий 405, синій 408 та рожевий 402❤️

12 січня, 2025
MariiBilous
12 січня, 2025