MATRIX - комплексний догляд для пошкодженого волосся, вчимося лікуватити паклю
Matrix Instacure Build A Bond Shampoo & Conditioner - твій мастхев для блонда, пористого та неслухняного волосся
Нещодавно мені пощастило познайомитися з лінійною Instacure Build-A-Bond від Matrix.
Я давно ціную цей бренд — їхні засоби завжди чудово підходять моєму волоссю й дарують гарний результат. Знайома я з ним ще з часів платинового блонду - це було близько 2016 року та я була безмежно закохана в їх фарби, окисники та спреї/олії, які класно рятували мій нещасний блонд.
Тому я була дуже зацікавлена спробувати ці два нові продукти: шампунь і кондиціонер. Улюблений бренд - я щирий фанат!
Перейдемо до огляду
Хочу почати з шампуню, який має приємну густу текстуру. Він легко наноситися на волосся і так само легко пінитися навіть за невелику кількість продукту. Я помітила, що цей шампунь ніжно очищає волосся, не пересушуючи ані довжину, ані обробляючи голову. Певно за рахунок доглядових складників.
Особливо мене вразило те, як волосся почувається після змивання: воно чисте, але не “жорстке”, а м’яке й приємне на дотик.
Крім того, шампунь чудово підготував волосся до наступних етапів догляду — він став більш слухняним і легким для розчісування.
Тепер про кондиціонер — справжня знахідка для тих, хто шукає миттєвий результат.
Я залишила його на волоссі на кілька хвилин, і цього було достатньо, щоб волосся стало м'яким і шовковистим. Найбільше мене вразило те, що після змивання волосся не виглядає жирним або обтяженим, як іноді це буває після догляду типу 8 секунд тощо.
Моє волосся часто плутається, але після цього кондиціонера гребінець буквально ковзає по ньому, а розчісування займає лічені секунди.
До того ж він має надзвичайно приємний аромат, та початково мерещить перламутром, аромат залишається на волоссі ще кілька годин.
Можете оцінити як класно блищать кінчики, на ощуп волосся дуже ніжне.
На фото ви бачите результат використання цих продуктів — волосся неймовірно гладке, блискуче і виглядає значно «живим», а не як неслухняна пакля.
Що мене особливо вразило, так це те, що кінчики волосся набули здорового вигляду і здаються добре доглянутими, що важливо для тих, хто бореться з посіченими кінцями.
Волосся виглядає не тільки м'яким на дотику, але й зберігає легкий об'єм, завдяки чому воно не виглядає яскраво або обтяженим.
Цей ефект досягається за рахунок догляду за волоссям, який дає засіб без шкоди для природної текстури волосся.
Якщо ви хочете, щоб волосся не тільки виглядало гарно, але й зберігало об'єм, раджу наносити кондиціонер на середину та кінчики волосся, уникаючи коренів, щоб не обтяжити їх. Також для кращого результату варто використовувати шампунь і кондиціонер з цієї лінії разом, адже вони ідеально доповнюють один одного.
Всім творчості!
А я буду далі шукати цікаві продукти та експерементувати з волоссям :)
Коментарі (0)