Маска з шоколадом | Дешево та сердито
За запах 10/10, але чи є ефект?
Я довго шукала маску, яка б забезпечила додатковий догляд для мого натурального, неушкодженого волосся, і нарешті натрапила на Kallos Classic Chocolate. Відразу скажу: ця маска – не для тих, хто хоче “вау-ефекту” після першого використання, але якщо вам потрібен ніжний, делікатний догляд – вона стане чудовим доповненням до вашої рутини.
Після використання волосся дійсно стає м’яким на дотик і виглядає доглянутим. Маска добре зволожує, але без “перебору”.
Немає відчуття, що волосся надмірно слизьке або обтяжене, як це буває після деяких інших засобів. Зволоження настільки лагідне, що спочатку здається що ефекту 0, але потім після висихання волосся таки дійсно більш доглянуте, ніж зазвичай.
Особливо хочу відзначити аромат – шоколадний, але не нав’язливий.
Це створює особливий момент задоволення під час догляду за собою. Щодо пружності та блиску – так, вони є, але результат помітний поступово. Для кращого ефекту я залишала маску довше, ніж зазначено на упаковці.
Висновок: якщо ваше волосся натуральне, м’яке і вам потрібне легке живлення та догляд, ця маска – чудовий вибір. Але якщо ваше волосся дуже сухе або пошкоджене, краще шукати щось більш інтенсивне. Бо на моє здорове більш менш волосся - вона діє дуже слабенько.
Коментарі (0)