killovera

Турецькі лайфхаки або як я передивилася Неперевершене століття та замовила трояндову воду

Турецькі лайфхаки або як я передивилася Неперевершене століття та замовила трояндову воду

Ця запашна вода від Mayur стала для мене справжнім відкриттям у догляді за шкірою. Вона ідеально підійшла для моєї чутливої шкіри, яка часто страждає від почервоніння та сухості.

💧 Головні переваги:

1. Ефективність проти почервоніння та подразнень: Особливо хочу відзначити, що у мене був хімічний опік на щоці після пілінгу. Почервоніння було дуже помітним і навіть трохи болючим. Вже через кілька днів регулярного використання цієї води опік майже повністю зійшов! Шкіра стала більш спокійною, а дискомфорт зник.
  2. Зволоження: Якщо нанести ввечері перед сном, шкіра на ранок виглядає свіжою, добре зволоженою і ніби "відпочилою". Це відчуття тримається протягом дня.
  3. Ніжний аромат: Легкий, не надто нав’язливий аромат троянди допомагає розслабитися і створює справжній SPA-ефект удома.
  4. Універсальність: Засіб працює як тонік для обличчя, заспокоює шкіру вдень і чудово освіжає в спеку. Також його можна наносити на волосся для блиску та живлення.

Розбір складу:

• Water (вода): Основний інгредієнт, що забезпечує легку текстуру та підходить навіть для найчутливішої шкіри.
  • Bare Root Rose (Rosa gallica) Essential Oil: Головний активний компонент із загоювальними та зволожувальними властивостями. Допомагає знімати подразнення, зменшує почервоніння та стимулює регенерацію клітин.
  • Potassium Sorbate: Натуральний консервант, який забезпечує безпеку продукту без додавання агресивних хімічних речовин.

Недоліки:

Чесно кажучи, для мене їх не було. Втім, якщо ви очікуєте потужнішого зволоження або боротьби зі зморшками, варто доповнити цю воду іншим доглядом, наприклад, кремом чи сироваткою. Бо це саме ТОНІК. І всьо. Класний тонік.

Загальний висновок:

Запашна вода "Рожева" від Mayur — це знахідка для чутливої шкіри, яка потребує делікатного догляду.

Вона заспокоює, зволожує, допомагає справлятися навіть із такими проблемами, як почервоніння або невеликі хімічні опіки.

Це той продукт, який хочеться використовувати щодня, адже він не тільки працює, але й приносить справжнє задоволення під час догляду.

Для мене цей засіб став мастхевом у щоденній рутині.

Пориньмо у всесвіт турецьких серіалів знов, вдруг ще щось з лайфхаків побачимо🌹

15 січня, 2025
killovera
15 січня, 2025