krutoguuz

АРОМАТ ВІД ЯКОГО ПОЧНЕ БОЛІТИ ГОЛОВА і не тільки

Я обожнюю свічки і зазвичай обираю соєві з якісними арома маслами, щоб не шкодити своєму організму. Іноді можуть проскочити якісь парафінові в більшості через те що мені подобається тара і потім я її хочу перезалити на якіснішу свічку.

Саме цю я отримала в подарунок від друзів на свята і потім ще пів дня від неї відходила.

Чесно, я ніколи не хотіла продукцію від даного бренду через їхній склад та ціну, вони не відповідають один одному.

Хоча сам бренду дуже часто вказує, що їхні свічки складаються з (Матеріал: соєва суміш), але на самій баночці можна знайти, що склад там 50% соєвого воску і 50% парафіну, а може й там немає соєвого воску, а взагалі якийсь інший.

Гніт реально потріскує, так як він деревʼяний і це досить прикольно.

Але його незручно зрізати, через те що він хрестиком(

А я це роблю завжди у всі свічках після кожного горіння спеціальними ножицями.

Але, важливий нюанс!

Дуже важливий!

Від віддушки ви будете відходити, ще довго, бо вона там шалена. Настільки, що за хвилин 10 заполонила кімнату (площа ~18 квадратних метрів) і стало неможливо дихати до тошноти. Я дуже злякалася, бо таке було вперше в мене від свічки. І це я не сиділа в кімнаті, а періодично ходила туди сюди по квартирі.

Якщо запалити таку свічку ввечері, то можна і вчадіти.

А ще отой світліший віск утворився після горіння, він ніби втратив свій колір.

Сам дизайн у свічки гарний, скляна баночка та деревʼяна кришечка, що виглядає досить стильно.

Тому надалі в мене вона буде чисто, як прикраса інтерʼєру.

А як вам ці свічки?

15 січня, 2025
krutoguuz
15 січня, 2025