Avenue Des Parfums | Аромат чистоти та спокою в моєму домі
Home Lotus & Sandalwood
Всім привіт! Спреї для дому та текстилю я дуже люблю і ось у мене з'явився новий аромат на полиці.
Avenue Des Parfums Home Lotus & Sandalwood
Бренд тішить стильним оформленням, тому можна не хвилюватись, що баночка надасть візуального шуму. На обороті вказана вся інформація
Дуже зручний розпилювач із захистом від розтину та родзинкою у вигляді золотого декору. Подається засіб натисканням на розпилювач. Він тут вдалий. Мені подобається, що його можна заблокувати.
Сам спрей – просто водичка. Але річ у тому, що мені так і не вдалося зняти його під час розпилення. Він перетворюється на дрібну димку. При цьому розпилювач дуже швидко подає засіб.
Піраміда
Тип аромату: зелені, квіткові
Початкова нота: Фрезія
Нота серця: Лотос, Півонія, Цикламен
Кінцева нота: Білий мускус, Мускус
Переважно я використовую спрей в приміщенні, але також можна розпорошувати на текстиль, взяти з собою в автомобіль.
Аромат ніжних квітів із пряними, деревними відтінками. Цей аромат не схиляється у бік солодкості або навпаки деревини, він багатогранний, не плоский.
Мені подобається, що немає нудотності, нав'язливості. Аромат найлегший. Начебто нотки парфуму поширюються по кімнаті. Класний аромат.
Застосування: спрей я використовую в основному в кухні або в спальні.здається, що вже й не залишилося аромату, а потім знову заходиш у кімнату і тонкий аромат нагадує про себе.
Я, до речі, пробувала розпорошувати засіб на декоративні подушки, штори. І ось на них аромат теж тримається. При цьому, я не помічаю маслянистих плям. Та взагалі жодних слідів не лишається.
Крім того, спрей ще й добре усуває неприємні запахи. Часто я використовую засіб на кухні після якогось приготування. Але, коли прийдуть гості, а в будинку є запах їжі, використовую спрей - він перебиває неприємні запахи. І гості вже кілька разів питали, що це за запах такий цікавий у хаті.
На одну кімнату потрібно приблизно 3-4 натискань. Залежно від того, як насичений аромат хочеться отримати. Іноді я взагалі пару пшиків на штори роблю і лежу, налаштовуюсь на сон)))
Підсумок: я задоволена. Такий засіб у будинку точно не завадить. Іноді хочеться змінити настрій у будинку і такі спреї дозволяють це зробити. Ну і, звичайно, арома-спрей змінив моє ставлення до ароматизації приміщень. Виявляється, він може пахнути дуже смачно, але при цьому легко та ненав'язливо.
Коментарі (0)