JOKO BLEND | Олія Ши
Натуральна розкіш для шкіри та волосся
Якщо шкіра потребує інтенсивного живлення, а волосся — догляду, що надає блиск і м’якість, натуральна олія Ши — саме те, що треба. Але знайти якісний продукт серед безлічі пропозицій не так просто. Тож, Олія Ши від Joko Blend стала моєю приємною знахідкою.
І зараз я розповім, чому цей продукт вартий уваги.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 250 мл.
Брен д: Joko Blend
Вік: 18+
Призначення: живлення, зміцнення, пом'якшення
Класифікація: натуральна
Термін придатності: 3 місяці після відкриття
СКЛАД — максимально простий: 100% натуральна олія Ши (Butyrospermum Parkii Butter). Без домішок, консервантів і ароматизаторів.
ПАКУВАННЯ
Продукт упакований у стильну пластикову баночку з мінімалістичним дизайном. Пляшка прозора, що дозволяє стежити за залишком продукту. Повністю збережена класична стилістика бренду.
Кришка закручується щільно.
Уся інформація про засіб присутня на етикетці.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Олія має твердий стан за кімнатної температури, але при контакті з руками швидко тане, перетворюючись на шовковисту рідину. Іноді засіб не тане у моїх руках, якщо вони прохолодні - тому можна підігріти його до температури 36-40 градусів. Прост о ставлю пляшечку у достатньо теплу воду і олія швидко стає необхідної консистенції.
Колір олії у твердому стані - молочний. При нагріванні олія стає прозорою та однорідною. Аромат — майже не відчувається, натуральний і ненав’язливий, ледь вловимі горіхові нотки.
ЗАСТОСУВАННЯ
Олію можна використовувати в різних цілях:
Для шкіри: як крем для зволоження, живлення, пом’якшення огрубілих зон (лікті, п’ятки).
Для волосся: як маску для кінчиків або для живлення сухої шкіри голови.
Для губ: замість бальзаму.
Для рук та нігтів: допомагає відновити суху шкіру та зміцнити нігті.
Для догляду після сонця: заспокоює шкіру після засмаги.
МОЇ ВРАЖЕННЯ
Joko Blend вкотре підтвердив свій статус бренду, якому можна довіряти. Олія Ши перевершила мої очікування: вона швидко пом’якшує шкіру, усуває лущення та не залишає жирного блиску, якщо наносити її у помірній кількості.
Особливо сподобалося використовувати її як маску для волосся — у результаті воно блискуче та меньше пушиться. Раніше я думала, що моє волосся сприймає лише кокосову олію, але помилилась, з олією ши воно теж чудово потоваришувало👌
Також обожнюю використовувати олію для рук, ліктів та пʼят, шкіра одразу стає ніжною та зникає шершавість. А якщо використовувати олію систематично - то результат просто вау - мʼякість та насиченість, дуже гладесенька шкіра і ніяких неприємних моментів.
Цікаво буде спробувати олію як догляд після сонця, тому скоро вже буду придивлятись наступну баночку.
А ви вже пробували саме цю олію ши? Як враження?
Доречі, ось тут https://club.makeup.com.ua/post/43384/ я розповідала про натуральну кокосову олію також від Joko blend.
Коментарі (0)