getejra

Косметичка в поїздку на кілька днів

я завжди намагаюсь мінімізувати свою косметичку, але цього разу довелось взяти трішки більше, ніж зазвичай, так як це була "поїздка приємних моментів" з подругами і ми вирішили потрохи розділити деяку косметику. Наприклад, я брала на всіх крем для тіла, свічки, патчі, а дівчата олійку та спрей для волосся, засоби від рітуалс для тіла та ароматизації приміщення, аромапалички і тд. В цій поїздці я напробувалась трохи люксової декоративки, і що вам скажу .... очікувано, але: мене не вразило 😁 особливо блиск від діор - якесь липке розчарування, після якого сохнуть губи.

Взяла як перевірені продукти, так і ті, які мала тестувати.

консилер Rimmel - вже став улюбленцем

туш Bourjois Volume Glamour Ultra Volumateur Mascara з подарункового боксику - дива не зробила -віддала подрузі, на її віях ефект помітніший.

Китайські лавандові спаркли та рожеві румяшки-стік

кремові тіні Pastel Glow Liquid Eyeshadow

мінька тоналки Tarte Cosmetics Maracuja Juicy Glow Tint

кремовий хайлайтер Glamglow glowstarter mega illuminating moisturizer

каяли Bless для очей та Lamel для губ

бальзам для губ

Фотозірка цього вікенду. Приємна олійка, але не за 700+ грн. От зараз по акції - чудова, можна брати. Більше буде в дописі про весь боксик.

Тут більше міньок і це ідеальний формат в дорогу

шампунь від O'Herbal в тревел-форматі

гель для вмивання від mermade - нарешті його спробувала: класний, пахне макадамією, не піниться, або майже не піниться.

Сорбет дині калахарі від Lizar - дуже дивний продукт для мене, щось типу демакіяжу і гідрофілки (як на мене), якщо буде натхнення - зроблю окремий допис. Пахне чудово, як і всі їхні продукти, але я його не зрозуміла.

Сироватка з боксика Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum - приємна сироватка, дуже комфортна текстура, але більшого сказати поки не можу. Розгорнутіше буде в дописі про боксик, окремий допис не планую, оскільки просто хороший продукт, але не за такі кошти.

пробник пілінг-педів від Needly - взагалі не зрозуміла цей продукт: лише 1 штучка і якогось гарного очищення я не помітила, ефект такий самий як і протерла спонжем з тонером. Можливо, у них важлива накопичувальна дія, але 1 шт за 54 грн - то точно викинуті кошти, нічого не можливо зрозуміти. Моїх зараз на мейкап немає - додала подібні.

Олійка для кутикули від Shelly

Крем для рук Tink Superfood For Body Avocado & Shea Butter. Кайфанула від легкої текстури. Заберу на роботу. Дякую, SKOMSKA , такий приємний манюнь

пробники EVO (також віл Олі):

крем для обличчя з авокадо - мені виявився дуже жирним, вимастила на шию

очищувальна пудра для обличчя з ензимами й водоростями - пудра як пудра, за такою ціною - дорого

алое-гель для тіла - просто захват, на літо буде надзвичайно приємна та комфортна легка текстура і аромат

крем з spf50 від hillarry. Раніше дуже подобався, а зараз текстура здалась дуже густою та жирною. можливо пробник вже на фінішній прямій, спробую ще.

пробник з подарункового боксика Rexaline Hydra 3D Hydra-DepolluSkin Gel-Cream - дуже дивий для мене продукт. що це за завершальний доглядовий етап після якого хочеться додатково нанести поживний крем, так як відчуття стягнутості тебе не покидає? трохи більше буде в дописі

мінька для тіла Dott Body Cream Sport Size - брала на всіх дівчат, подрузі дуже сподобався аромат, забрала залишки собі, щоб носити в басейн)

віск для брів Joly:Lab Brow Wax - мій перший досвід з таким форматом - дуже сподобався, буду звикати та практикуватись

кумедні патчі від Patch Holic Sticker

Наче й не багато взяла - а косметичка повна. Хоча я вже мовчу про аптечку 😁 бо коли тобі і твоїм подругам 35+ то крім стандартних аптечок з собою їде ще й таблетниця і килимок для йоги, щоб повправляти все, що повискакує в потязі (це я про хребці, якщо що 😁)

13 січня, 2025
getejra
13 січня, 2025