FancyNickname

Олійка для губ Rimmel

Олійка для губ Rimmel

Перед новим роком я отримала боксик від MakeUp. Ще не всім встигла покористуватись, бо маю багато нової косметики з адвенту. Сьогодні поділюсь враженнями про блиск-олію для губ Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil

🌸 стильний та якісний флакон. Тут беззаперечне вау: прозорий грубий пластик, красивий напис білим, рожеві бульбашки олійки
🌸 об'єм 4.5 мл, типовий для рідких помад та блисків

🌸 лінійка має 5 відтінків, у мене 001 Pink Flush, прозорий рожевий. На губах виглядатиме по різному, в залежності від кольору губ та кількості нанесеного засобу. Я не люблю багато олійки, виходить майже прозорий блиск

🌸 губи не підсушує, проте живлення хотілось би більше. Особисто я надаю перевагу формату бальзамів
🌸 олійка липка. На вітрі волосся трохи прилипає
🌸 має ніжний солодкий запах
🌸 без жодного присмаку. Для мене це великий плюс
🌸 стійкість типова для олійок - пару годин і навіть каву не переживає

🌸 аплікатор товстенький і ним зручно наносити олійку. Горлечко флакона має звуження, завдяки чому при вийманні аплікатора олійка лишається тільки на кінчику, аплікатор практично сухий. Але щоб його витягнути необхідно прикласти зусилля, суттєво більші ніж, наприклад, в олійки NYX чи Lamel. Кожний раз боюсь потягнути засильно
🌸 досить висока ціна, у рази вища ніж у олійок NYX Fat Oil та Lamel Let's Glaze. А суттєвої різниці я між ними не помітила. Ні по дії, ні по складу.

Ще одна із роду олійок. Нормальна та симпатична, з своїми плюсами і мінусами.

14 січня, 2025
FancyNickname
14 січня, 2025