anya_kozachenkoo

Нові покупочки Essence

Нові покупочки Essence

Так як я люблю бренд Essence, то я могла пройти повз цих відносно нових продуктів. Хайлайтер мене зацікавив своїм відтінком та переливом, а олійка з цієї серії я дуже люблю, тому з задоволенням купила новий відтінок. Протестувавши ці засоби, готова поділитися з вами своїми думками❤️

Це голографічний хайлайтер в стіку.

Об'єм 5 грам, виготовлено в Китаї.

Дизайн мінімалістичній, стік доволі компактний.

Аромат приємний, фруктовий, мені нагадує аромат з літньої абрикосової колекції.

Текстура кремова, пластична. Тональний не роз'їдає. Наноситься легко.

Відтінок один, 10 Holly apricotly, золотисто-рожевим переливом. База хайлайтера золотава, а в складі є мілкі рожеві блискітки, що й надає цей голографічний перелив. При розтушовуванні ці блискітки більш помітні.

Хайлайтер стійкий. Ефект мені подобається, виглядає в макіяжі гарно. Влітку буде гарно виглядати на тілі.

Цю олійку я дуже люблю, минулого разу в мене була у 03 відтінку.

Цього разу обрала для себе популярний відтінок 05 Midnight mystery.

Об'єм 4 мл, виготовлено в Китаї.

Олійка має дуже приємну текстуру та формулу, це щось середнє між олійкою та блиском.

Аплікатор великий та зручний.

Аромат такий самий як і в попередньої олійки, трохи нагадує стару косметику, але не гірчить.

Відтінок здається чорним, але на губах він прохолодно-рожевий. Цікавий ефект надає, мені подобається. Є маленькі блискітки, які майже непомітні, але які візуально збільшують губи.

Дуже добре зволожує губи та не розтікається. Олійка не липка та дуже гарно блистить.

14 січня, 2025
anya_kozachenkoo
14 січня, 2025