Get Comfy
Adidas Vibes
Один з найкомфортніших представників лінійки ароматів Adidas Vibes - Get Comfy, він покликаний налаштовувати свого власника на відчуття спокою та гармонії.
Рік випуску аромату: 2024.
Парфумер: Gabriela Chelariu.
Група: цитрусові.
Ноти: тангерин, ваніль.
На мою думку, 100% жіночий аромат. Теплий, солодкий, огортаючий, як-то кажуть, м'яким коконом. А ще лінійний, не дуже змінюється і буде звучати практично в одному напрямку, без якихось напівтонів.
При нанесенні багато цитрусів, на чоловічій шкірі вони більш інтенсивні, за 5 хвилин стає більш солодким та ванільним і тут відчувається, що чоловікам це буде занадто солодко (хоча, звісно, це не обговорюється, кожний має право носити те, що йому подобається).
Як злегка стихає ванільність, то відчувається я б сказала, аромат квітучого цитрусового дерева, такий варіант білих квітів. Мені здалося, що не дуже інтенсивний, чоловіча тестувальна половина вважає навпаки.
Стійкість, як і в інших, до трьох годин, потім тихо і дуже близько до шкіри.
Не лишало відчуття, що таких ароматів зараз дуже багато в люксі. Тому, якщо він буде вам до смаку, це непоганий варіант мати комфортний ніжний аромат за помірну ціну.
І так, зараз буде хвиля тестувань цього аромату, тому мені ну дуже цікаво, які у інших дівчат будуть від нього враження.
Коментарі (0)