getejra

сорбет дині калахарі від Lizar

Вагалась писати чи ні про цей продукт, бо я досі не склала про нього однозначне враження, але на прохання кучеряшки клубу - "наваяю" 😁 Звідки я дізналась про цей бренд, ви не дізнаєтесь, бо мене попередили, що це реклама і сказали прибрати ( не знала, що відео на платформі з відео може бути рекламою 🙈)

Після чого я придбала собі набір з 10 різних пробників від бренду Lizar. Мені сподобались всі засоби для волосся https://club.makeup.com.ua/post/51083/ та для тіла https://club.makeup.com.ua/post/51088/ . Хоча з часом я розумію, що 10 цим засобам я ставлю за аромат - ну дуже вже люблю щось таке вербенове та лимонне. Потім вже неодноразово зустірачала цей аромат в засобах українських брендів, почитала про нього і дійшла до того, що є певний набір сертифікованих ароматизаторів, які можна одразу купити, а не створювати свої власні піраміди і технологи часто так і роблять.

Сам сорбет був в пластиковій баночці розміром 10 мл. Пластик не дуже якісний, надламався після першого відкриття.

отже, що ж таке цей сорбет? бренд позиціонує його, як засіб 2 в 1, як для демакіяжу, так і як маска для обличчя. Він ефективно очищає шкіру після змивання і може слугувати живильною маскою.

Для вечірньої рутини сорбет варто використовувати так: наносити сухими руками на суху шкіру обличчя (етап демакіяжу), потім використовувати пінку для двоетапного очищення.

Тобто,як я розумію, це щось типу гідрофільної олії.

Склад у нього такий: Glycerin, Ethylhexyl Cocoate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Babassu (Orbignya Oleifera) Oil, Sucrose Stearate, White Clay, Diatomaceous Earth, Aqua, Kalahari Melon Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn , Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Ylang Ylang (Cananga Odorata) Essential Oil, Vanilla Planifolia Essential Oil - я не розбирала, але кому цікаво, щоб був перед очима.

По текстурі: доволі щільна, але гелева текстура. Доволі легко розподіляється по шкірі. Мені нагадує за кольором, текстурою і ароматом мою мазь для колін з живокостом та сабельником. І так, про аромат: тут дуже чутно трави і я навіть близько не чую жодної дині, хоча й не знаю, який вона має мати аромат, оскільки це екзотичний сорт.

Вказано, що засіб підходить для всіх типів шкіри та забезпечує глибоке очищення, водночас не порушуючи природного балансу епідермісу. Але у мене виникли питання, бо на моїй шкірі схильній до жирності після використання присутнє якесь відчуття її стягнутості.

Спершу я перевріила як сорбет працюватиме з тоналкою - і тут він чудово все розчинив, гарно змився та шкіра лишилась чистенькою.

А от далі я використала його на обличчя, щоб зняти повний мейк. Результат можете побачити - вся туш разом з жирним сорбетом залишається під очима. До речі, коли потрапляє в очі з водою - пече. Можливо, цей засіб не призначений для демакіяжу туші - але тоді про це варто було б вказати. Сьогодні я їздила до стоматолога, тому не наносила туш, зробила лише каяльну стрілочку та консилер-румяшки-хайлайтер - ось з цим сорбет чудово справився. Також мені не дуже сподобалось як він змивається - перетворюється в жирну білу олійну воду і відчуття жирної плівки на шкірі не покидає навіть після вмивання пінкою. Запитань до засобу у мене більше ніж відповідей. Я б точно не купила повнорозмір, але цю міньку використаю десь в подорожах, оскільки її зручно брати з собою. Або зніматиму нею свотчі з руки.

14 січня, 2025
getejra
14 січня, 2025