Зубна паста "Морська М'ята" зі смаком жуйки
Marvis Aquatic Mint 🌊
Я люблю пасти від італійського 🇮🇹 бренду Marvis, у своїх оглядах вже розповідала про багато з них. На цей раз про пасту Aquatic Mint
Зовнішній вигляд: Стандартна упаковка з кришкою, що відкручується, об'єм 85 ml, є також мініатюри 25ml та 10ml. Зручно взяти на пробу чи в поїздку. Паста білого кольору
Смак: щось схоже на м'ятну свіжу жуйку. М'ятний присмак не різкий, не пече, досить м'який.
Зубна паста Marvis Aquatic Mint сприяє здоров'ю ротової порожнини і білосніжності посмішки. Вона має унікальну формулу, в яку входять фтор, який забезпечує зміцнювальний вплив, абразивні речовини, які делікатно очищають зубну емаль і ясна, а також інші корисні компоненти, що дарують відбілювальний ефект. У складі є спеціальна целюлозна смола, яка піклується про те, щоб ніжна, кремова консистенція засобу не затвердівала навіть після тривалого періоду експлуатації. Паста дбайливо доглядає за зубною емаллю, видаляючи наліт і накопичені бактерії. Вона дивує неповторним ароматом з легкими, освіжальними нотками, а також оригінальним, виготовленим з органічного матеріалу флаконом, який стане прикрасою вашого туалетного столика.
Паста добре очищає зуби і залишає після себе свіжість, смак у неї досить м'який, не обпалює ротову порожнину. Мені вона нагадує м'ятну жуйку в платівках. Читала у відгуках, що в деяких ця паста викликає чутливість зубів 🦷, але ні в кого у моїй родині цих проблем немає. Зазвичай цією пастою я чищу зуби 1-2 рази на день, в інші рази чергую ще з якимись, наприклад з цією https://club.makeup.com.ua/post/44441/
Пінеться на мій погляд вона не дуже сильно, але я беру не багато пасти, мене це цілком влаштовує.
Скоро розповім вам про інші цікави смаки паст від Marvis 😉
Підписуйтесь, щоб не пропустити 🥰
Коментарі (0)