Dasha_Batalova

Bubble to Bloom

Bubble to Bloom

Є дві речі у житті з якими мені не щастить.

Перше, то фіксатор для брів.

Друге, то бомбочки для ванни. Що не куплю, то якийсь повний епік фейл.😂

Йду я якось в магазині і бачу, прям таки з вітрини дивиться на мене ця бомбочка, а пахне вона як ммммм .Але що таки з нею не те?

На перший погляд, вона реально достойно виглядає. І аромат не хімозний, фруктовий нагадує літні фрукти. Але як прийшла суть до діла, то я її не могла відкрити. Реально, запакували так, що ледь нігті не лишила на тій упаковці. Навіть не було спеціальної лінії для відриву. Ну ок думаю, нічого, бомбочка гарна, знач файна, бо так міцно запакована.

Кинула її у ванну, і тут в голові почала грати ота сумна пісня тидиди ти ди ди тиии тидиди

Очікування - буде бурлити, як на отих гарних відео в дівчат з клубу. Реальність, пару хвилин пустила бульбашки, зафарбувала ванну у яскравий жовто-гарячий колір іііііііі, через декілька чекунд вона повністю перестала видавати будь-які признаки бомбочки. Але є плюс, після неї не лишається жирного відчуття на шкірі)

Я зняла на відео, найкращі моменти того, як вона "бурлить" у водичці, наприкінці видно, що вона геть затихла і усьо. То було по бомбочці. Короче, не зайшла.)

Bubble to Bloom
14 січня, 2025
Dasha_Batalova
14 січня, 2025