Mamylichkadrakoniv

Нарешті у мене вийшло!

Нарешті у мене вийшло!
Нарешті у мене вийшло!
Нарешті у мене вийшло!

Відгук на кремові рум’яна Lamel у відтінку 403

Я завжди була трохи скептичною до кремових рум'ян, адже мої попередні спроби з такими текстурами не були вдалими. Однак кремові рум’яна Lamel у відтінку 403 стали справжнім відкриттям!

Спочатку я наносила їх поверх тонального крему, що дозволило створити природний і здоровий вигляд шкіри. Фініш був настільки гарний і натуральний, що мені навіть не хотілося нічого додавати. Однак, для додаткової стійкості, я вирішила зафіксувати результат легким шаром пудри. Цей спосіб спрацював ідеально – рум’яна не втратили свого сяяння, а макіяж залишався свіжим протягом дня.

Що мене приємно здивувало, так це текстура: вона легка, легко розтушовується і буквально зливається з тоном шкіри. Відтінок 403 – це ідеальний баланс між ніжним рожевим і теплим персиковим, який додає обличчю здорового вигляду без зайвої яскравості. Результат виглядає дуже природно, наче рум’янець зсередини.

Загалом, ці рум’яна стали моїм мастхевом на щодень – ідеальний вибір для тих, хто шукає гарний, натуральний вигляд з довготривалим ефектом. Раджу спробувати!

Дякую, що прочитали мій відгук!

14 січня, 2025
Mamylichkadrakoniv
14 січня, 2025