Відгук на Трихологічний кислотний пілінг для шкіри голови HairTry Acid Queen
Взяла цей пілінг за рекомендацією дівчини-блогера, яка розбирає склади засобів для волосся. Вона його дуже рекомендувала
Почну з того, що я не сильно бачу взагалі ефект від пілінгів чи скрабів для волосся. Але зараз всі активно говорять, що без очищення шкіри голови скрабом чи пілінгом ну ніяк. Тим більше я маю жирний тип волосся, а його треба ретельніше очищати, тому стараюсь більш менш регулярно використовувати такі засоби, а от чи дійсно вони треба...
Об'єм - 100 мл, використовувати треба раз на 7-14 днів, тому вистачає на довго.
Йде з піпеткою, використовувати зручно.
Запах - м'ятний, приємний.
Консистенція - однорідна, тягуча.
Склад в ньому хороший, є мигдальна і саліцилова кислота.
В користуванні він дуже комфортний, думаю, підійде і чутливий шкірі. Він не пече, не холодить, взагалі ніякого дискомфорту не відчувається.
На рахунок результату, як я вже писала вище, вау ефекту від подібних засобів я не бачу ( можливо, тому що й так добре очищаю шкіру голови сульфатними шампунями), цей пілінг не став виключенням, вау ефекту нема. Хоть я й читала про нього багато позитивних відгуків, де дівчата ним дуже задоволені, деякі прям таки до "вау ефекту ".
Можу лише сказати, що волосся після пілінгу начебто трішки довше лишається чистішим. В мене засіб вже закінчується, якби він нього був би той супер вау ефект, то я б вже помітила) Але я продовжу ним користуватися, тому що подобається, що він дуже комфортний у використовувати і має хороший склад, не виключено, що куплю повторно. Але якщо ви можете порадити якийсь дієвий пілінг, який вам подобається, буду вдячна за рекомендацію)
Ціна - в районі 500 грн
Коментарі (0)