Nastya Nll

Дуже чорний лайнер

Дуже чорний лайнер

Знайомтесь – LN Pro NIB Liner. Лайнер-фломастер, але не з фетровим кінчиком, а гнучким, тонким пензликом. Обожнюю такий формат, це неймовірно зручно! Пензлик малює дуже точно, найдрібніші деталі вдаються легко.

Дуже чорний лайнер

Колір супер чорний, ані трішечки не прозорий, що мені ну дуже подобається, стрілки такі яскраві, чіткі з ним. Фініш здебільшого матовий. Чому таке дивне формулювання? Тому, що іноді після фіксації, лишаються частини стрілочки, яка виграє глянцем, я не знаю чому так і мені це не подобається.

Лайнер, на мою скромну думку, дуже стійкий, тримається протягом дня чудово, нарікань немає. Але, при нанесенні, може трошки розтікатися, коли робиш перші штрихи. Тож раджу декілька перших штрихів робити на руці, наприклад. Фіксується дуже швидко і поправити потім важкувато, тож малюйте з першого разу і без зайвих рухів. А ще замальовувати тіло стрілки впевнено і одразу без дірок, однорідно, оскільки нашаровування з цією підводкою, не надто гарна ідея. Попередній шар може бути пошкодженим, у місці де ви б хотіли наслоїти і додати кольору, може виникнути дірка, і тоді це доведеться виправляти допоміжними засобами, типу чорними тінями, бо рідний пензлик типу як знімає попередній шар лишаючі "лишай".

З плюсів ще, продукт дуже економний, вистачає надовго. І ще один мінус, іноді підтікає, можна легко замастити пальці, іноді бачу стікаючу крапельку.

Попри вказані нюанси, лайнером я все ж задоволена, залюбки б повторила.

Дуже чекаю в коментарях ваших порад, щодо лайнерів такого типу, фломастери з пензликом, дуже хочеться спробувати нове🙏🏻.

15 січня, 2025
Nastya Nll
15 січня, 2025