Vik_Sem

Sue | Справжня панацея для губ

Наносити нічний догляд для губ для мене в останні кілька років стало звичкою. Маска для губ більш щільна та поживна, ніж звичайний бальзам для губ. До того ж переваги такого продукту криються в його складі – рослинні олії, воски, гліцерин, гіалуронова кислота, вітаміни.

Sue Маска для губ "Манго" – українська маска, яку я вирішила взяти як альтернативу моїй коханій, але досить дорогій від Laneige.

Об'єм – 15 g.

Об'єм маски справді вражає! Такої кількості вистачить точно на рік постійного використання з лишком.

Упаковка:

Скляна баночка з темного скла з кришкою, що відгвинчується. Шийка велика, її прикриває мембрана. Баночка продається без картонної коробки.

Дизайн у стилі бренду: лаконічно, стильно і ні чого зайвого. Таку баночку приємно тримати на столі.

Caprylic/Capric Trigliceride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Candelila Wax, Palm Wax, Ricinus Communis Seed Oil (And) Glyceryl Rosinate (And)ined, Mango Butter Refined, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Natural Cosmetic Fragrance Mango.

Активні інгредієнти:

канделільський та пальмовий віск, масло авокадо, олії жожоба, олія ши та манго;

Характеристики продукту:

У складі маски багато олій, я була впевнена, що отримаю рідку олію або як мінімум м'яку. Але ні, насправді це оліяйка, яка тримається в баночці та не витякає. Але при контакті зі шкірою з легкістю тане.
Засіб світло-жовтого кольору. Аромат свіжого, соковитого манго, не хімозний, але при цьому яскраво виражений.

Розподіляється по губах легко, не потребує масажу. На губи лягає легким кремом, підтаює та стає абсолютно прозорим.

У маски "Манго" від бренду SUE гарні технічні характеристики: які я описала трохи вище (текстура, що легко розподіляється і обволікає губи ).

Універсальність продукту теж очевидна: не обов'язково користуватися нею лише перед сном, вона чудово замінить усі бальзами. Підготує шкіру губ перед макіяжом або виходом на вулицю.

Підходить для викоритсання соло. Маска за рахунок восків та інших поживних речовин у складі чудово захистить ваші губи на вулиці, особливо в холодну, вітряну погоду, а також у сильну спеку.

Відновлює шкіру губ. Усі наявні нерівності та сухість тонкої шкіри губ швидко усуваються після цієї маски. Навіть, коли вона повністю увібралася, залишається ще довго відчуття м'яких і гладких губ.

Нереальний аромат. А ось те, що мене завжди радує та підіймає настрій з перших секунд нашого знайомства. Аромат не такий, як я уявляла. Він на багато кращий, натуральний та не набридає.

Цю маску я використовую на ніч, і вона просто не закінчується!

Рекомендую спробувати та закохатись))

15 січня, 2025
Vik_Sem
15 січня, 2025