Зубні справи або як я знайшла шикарний ядерний ополіскувач
Лістерін плаче в сторонці, дівчатка
Чесний відгук на Ополіскувач для порожнини рота "Кориця, м'ята та ваніль" від ZUBB
Я використовую цей ополіскувач вже другий тиждень і готова поділитися своїми враженнями.
Як тільки я завігітніла, питання лікування зубів для мене стало болючою темою. Зуб полетів, кальцію мало. Порадили відтягнути дату лікування ополіскувачами та не нехтувати чисткою зубів, пропити вітаміни.
І наткнулася я на цей ополіскувач.
Плюси:
- Нестандартний смак: Кориця, м'ята та ваніль — це справді цікаве поєднання. Воно не нагадує стандартні м'ятні ополіскувачі, які швидко набридають. Спочатку смак здається незвичним, але згодом навіть починає подобатися.
Раджу розбавляти його з водою!!!!
- Свіжість дихання: Після використання дихання залишається свіжим досить довго. Кориця додає легкого пряного відтінку, що особливо приємно в прохолодну пору року.
- Дбайливий склад: Важливо, що засіб містить натуральні компоненти та рослинні екстракти. Відчувається, що він не агресивний для ясен, що для мене великий плюс, бо я маю схильність до їх чутливості.
- Регенеруючий ефект: Помітила, що зуби стали менш чутливими, особливо після гарячих чи холодних напоїв.
Розберемо склад, бо таки наливаємо його до рота
Ополіскувач для порожнини рота "Кориця, м'ята та ваніль" від ZUBB містить низку компонентів, які забезпечують його ефективність та приємний смак. Розглянемо основні з них:
- Aqua (вода): основа продукту, що забезпечує рідку консистенцію.
- Polysorbate 80: емульгатор, який допомагає змішувати олії з водою, забезпечуючи однорідність ополіскувача.
- Glycerol (гліцерин): зволожувач, що утримує вологу, запобігаючи пересиханню слизової оболонки рота.
- Menthol (ментол): надає відчуття свіжості та легкого охолодження, сприяє приємному диханню.
- Vanilla Planifolia Extract (екстракт ванілі): додає солодкий аромат і смак, має заспокійливі властивості.
- Cinnamomum Verum Essential Oil (ефірна олія кориці): має антимікробні властивості, допомагає боротися з бактеріями в ротовій порожнині.
- Mentha Piperita Essential Oil (ефірна олія м'яти перцевої): забезпечує свіжий м'ятний аромат, має антисептичні властивості.
- Lavandula Angustifolia Oil (ефірна олія лаванди): відомий своїми заспокійливими та протизапальними властивостями.
- Neem Essential Oil (ефірна олія нім): має антибактеріальні та протигрибкові властивості, сприяє здоров'ю ясен.
- Robinia Pseudoacacia Extract (екстракт білої акації): має протизапальні властивості, допомагає заспокоїти слизову оболонку рота.
- Stevia Rebaudiana Extract (екстракт стевії): натуральний підсолоджувач, що додає приємний смак без використання цукру.
- Punica Granatum Extract (екстракт граната): багатий на антиоксиданти, сприяє зміцненню ясен та запобігає запаленням.
- Bergamia Extract (екстракт бергамоту): надає цитрусовий аромат, має антисептичні властивості.
- Cranberry Extract (екстракт журавлини): відомий своїми антибактеріальними властивостями, допомагає запобігати утворенню зубного нальоту.
- Allantoin (алантоїн): сприяє загоєнню та регенерації тканин, допомагає зменшити подразнення.
- Papain (папаїн) та Bromelain (бромелайн): ферменти, що допомагають розщеплювати білкові залишки в ротовій порожнині, сприяючи очищенню.
- Aroma: ароматизатори, що надають продукту приємний смак та запах.
- 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol: консервант, що запобігає розвитку мікроорганізмів у продукті.
- CI 15985 та CI 16255: харчові барвники, що надають ополіскувачу привабливий колір.
Загалом, склад ополіскувача містить натуральні екстракти та ефірні олії, відомі своїми корисними властивостями для ротової порожнини. Однак наявність деяких синтетичних компонентів, таких як Polysorbate 80 та 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, може викликати занепокоєння у прихильників повністю натуральних засобів.
Перед використанням рекомендується ознайомитися зі складом та переконатися у відсутності алергії на будь-який з компонентів.
Ополіскувач від ZUBB із цікавим поєднанням кориці, м'яти та ванілі — це знахідка для тих, хто шукає натуральний і небанальний засіб для догляду за ротовою порожниною.
Він добре освіжає дихання, не подразнює ясна та додає різноманітності в щоденну рутину. Однак, якщо ви любите виключно свіжу м'яту або очікуєте більш бюджетний продукт, можливо, варто пошукати альтернативи.
Спробувати точно варто, але чи стане він фаворитом — залежить від ваших смакових уподобань!
Коментарі (0)