Julia1999

Adidas Vibes Get Comfy: аромат легкості, ванільного затишку та абсолютного комфорту

Adidas Vibes Get Comfy: аромат легкості, ванільного затишку та абсолютного комфорту

Привіт, мої прекрасні! Сьогодні хочу поділитися з вами своїми враженнями від парфумів Adidas Vibes Get Comfy

З першого пшику відчувається неймовірна теплота і затишок. Це як загорнутися в м'який плед холодним вечором. Аромат дуже ніжний, на мені найбільше відчувається солодкувата ваніль, яка переплітається з легкими цитрусовими нотками.

Ключові ноти:

• Верхні ноти: Зазвичай це перше, що ми відчуваємо після нанесення парфумів. У випадку з Adidas Vibes Get Comfy, це, ймовірно, цитрусові ноти, які надають аромату свіжості та бадьорості.
  • Серце ноти: Це "серце" аромату, яке розкривається після того, як верхні ноти починають згасати. Часто в серцевих нотах присутні квіткові або пряні акорди. У цьому ароматі, з огляду на його позиціонування, можна припустити наявність ніжних квіткових нот, таких як жасмин або троянда.
  • Базові ноти: Це найстійкіша частина аромату, яка залишається на шкірі найдовше. Як правило, базові ноти створюють шлейф аромату. У випадку з Adidas Vibes Get Comfy, найімовірнішою базовою нотою є ваніль, яка надає аромату теплоти і затишку.

Стійкість: Аромат тримається на шкірі досить довго, але більше як ніжний шлейф, який відчувається, якщо піднести руку до носа. Тобто, він не створює помітного шлейфу навколо вас.

На мою думку, Adidas Vibes Get Comfy сподобається тим, хто любить солодкі, але не важкі аромати. Хоча стійкість могла б бути трохи кращою, я все одно рекомендую його тим, хто шукає ніжний цитрусовий, ванільний і жіночний аромат

16 січня, 2025
Julia1999
16 січня, 2025