Vik_Sem

Аромат свіжості, чистоти та яблук

Аромат свіжості, чистоти та яблук

Привіт!

Придбати новий аромат для мене ціла історія, тому що я не маю такого, що хочеться мати багато ароматів на своїй полиці. Один чи два мені досить, але побачивши піраміду аромату Pretty Male від вже знайомого бренду Avenue Des Parfums, було вирішено в цю ж хвилину придбати пробничок об'ємом 2мл.

Класифікація: нішева
Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні
Початкова нота: Магнолія, Мандарин, Яблуко
Нота серця: Жасмин, Півонія, Смородина
Кінцева нота: Мускус, Сандал

Аромат свіжості, чистоти т�а яблук

Я володарка теплої шкіри, тому парфумерні цитруси люблять мене.

Pretty Male на мені стартує чудово - хвиля солодких мандаринок, які я постійно купую взимку (маленькі, на зелених гілочках з листочками, з добре відокремлюваною шкіркою). то пахне солодка магнолія, при цій начебто очевидній насолоді є якась врівноважуюча терпкість, тому після мандаринок старт я відчуваю солодким білим ігристим вином зі смаком яблука.

Смородина не кисла, не розім'ята, а свіжа, ніби з куща. Жасмин не обтяжує композицію, не перетворює аромат на щось східне, а надає свіжості.

Півонія дуже делікатна, мені її складно знайти в піраміді.

Ця композиція з часом починає просідати за інтенсивністю, і аромат сідає близько до шкіри - зелене яблуко без шкірки, біла смородина, відлуння жасмину.

Довгий час я паху чистотою після душу, дитячим солодким милом.

Pretty Male дає легкий шлейф тільки на старті - те саме яблучне шампанське. Стійкість аромату середня, через 15 хвилин вся композиція продовжує розкриття близько до шкіри. Для мене це найлегший аромат, не в плані стійкості, вона у нього хороша, повний робочий день (а це 7 годин), я відчуваю на собі аромат.

Тому стійкості Я можу ставити не роздумуючи 5+.

Для вікової категорії тут навіть відзначати нічого не треба, підійде всім. Як для дорослих жінок, так і для молодих дівчат.

Парфум доречний будь-якої пори року , влітку він не душить. А в холодну пору прямо іскритися на шкірі. Так само, як і на гарячій шкірі, він розкривається легко і смачно і ніякі ноти не обтяжують його. А на холодній шкірі начебто іскорки з'являються. Пахне смачно та приємно.

Тут красиво все – стійкість, шлейф, сам аромат.

16 січня, 2025
Vik_Sem
16 січня, 2025