Тестування боксу від Lamel
Цей бокс для мене справжнє новорічне диво і знак що треба не боятись робити яскраві та творчі макіяжі.
Мені дуже подобаються різнокольорові стрілки і всілякі яскраві графічно-геометричні мейки, але я завжди була лише глядачем, а не учасником процесу і відсиджувалась в сторінці нюду і денних макіяжів, тому що це безпечна територія на якій ти +- все знаєш і вмієш.
І цей бокс це для мене пинок нарешті почати малювати не лише чорні стрілки і вийти із зони комфорту.
Також це чудові засоби для створення творчих макіяжів та перевтілень
Отже в боксі у нас 8 різнокольорових олівців для очей і 2 олійки-тінта для губ
Олівці
Олівці дуже яскраві корпус і ковпачок олівця того ж кольору що і грифель.
Усього в колекції 10 кольорів, у боксі було 8.
401 - бірюзовий ( не було в боксі)
402 - рожевий фуксія
403 - зелений
404- жовтий
405 - фіолетовий
406 - морквяний
407 - білий (його на жаль теж не було в боксі)
408 - синій
409 - світло-рожевий
410 - помаранчовий
Кольори дуже соковиті, легко наносяться, м‘які, застигають не одразу тому є час для того, щоб швидко розтушувати все.
Ними дійсно легко малювати стрілки та графічні лінії вони наносяться дуже м‘яко.
Єдиний їх мінус і плюс одночасно це стійкість. Вони дуже стійкі і тому змити їх важко, особливо фіолетовий, навіть коли змиваєш міцеляркою, а потім гелем для вмивання він все одно залишається на повіках і надає їм хворобливого вигляду.
Тому рекомендую змивати двохфазкою або гідрофільною олією.
Ці кольори можна використовувати не лише для яскравих стрілок, але і в якості підложки під тіні та в якості каялу на слизову.
Жовтий у мене зломився одразу після малювання свотчу, тому можу сказати що, точаться олівці добре.
Це дійсно дуже достойний продукт від Lamel за таку ціну, дуже легко наносяться та довго тримаються за рахунок гелевої текстури.
З цими олівцями яскраві та цікаві літні макіяжі вам гарантовані
Олійки-тінти для губ
У боксі прийшла олійка у двох відтінках 403 та 404.
Об’єм олійки – 3 мл.
Упаковка зроблена з рожевого прозорого пластику. Виглядає мило та приємно. Флакон не протікає можна сміливо носити в сумочці. Обмежувач добре забирає надлишок засобу.
Аплікатор має незвичну, але зручну форму, підходить будь-якій формі губ за рахунок чого ви не виходитимете за контур під час нанесення. Саме масло має легку та ніжну текстуру. Не розтікається, гарно розподіляється на губах.
Запах відчуваєш лише під час нанесення, аромат фруктовий.
Олійка згладжує недоліки та надає ніжний колір.
Кольори
Відтінок 403 “Watermelon”
Напівпрозорий рожевий колір до кольору кавуна трошки не вистачає коралового відтінку. Дуже яскравий, але мені подобається, після того, як масло зникає залишається ефект зацілованих губ.
Відтінок 404 “Berry Ice”
Ще більш насичений рожево-ягідний колір. Підійде більше для вечірнього макіяжу.
З цією олійкою можна спокійно їсти та пити напої, адже після того, як блиск стирається залишається яскравий колір. А от щоб підфарбуватись після зникнення блиску раджу використовувати просто прозорий блиск для губ, адже якщо використати засіб повторно колір буде нашаровуватись і буде більш яскравим.
Блиск зникає десь через 40 хвилин, але відбувається це непомітно за відчуттями губи зволоженні.
Стійкість тінту приблизно 6 годин.
Це моє перше знайомство з олійками для губ і я можу назвати його успішним, олійка не лише зволожує та живить губи, а і надає гарний колір та блиск.
Думаю що в літню пору буду дуже активно використовувати засоби з боксу.
Коментарі (0)