Ксенія 💫

Від ненависті... до не занадто і любові...

Вітаю 🌸!

Це покупка була ні запланована, ні бажана.. це скоріше був інтерес - чим цей тон так подобається багатьом. Я довго впиралася, щоб не купувати... і не даремно.

Отже, усім відомо, що наразі у Enough багато тонуючих з різними фінішами : і з пептидами, і омолоджувальний з муцином, і з потрійним колагеном, ба навіть з золотом 🤭.

Я обрала найвідоміший і впізнаваний багатьма, класика Collagen Moisture Foundation.

Об'єм усіх тональних 100 мл. за смішні гроші (~200грн без знижок).

Засіб оригинальний, що вказує галограма на картонному пакуванні.

У мене відтінок 13 (світло-бежевий), який рекомендують для світлої шкіри.

Тай комбінувати його з іншими засобами по кольору легше, ніж темніший,якщо щось піде не так).

Обрала саме цей відтінок, бо хотіла його використовувати на холодний період саме, бо також знаю, що фініш цей тональний має зволожуючий і досить активний.

Текстура по консистенції середня, більше до щільної, але пластична. При розподілі помітна та сама вологість.

Достатньо зовсім невеличкої кількості на все обличчя. Тому такого об'єму вам вистачить на рік точно.

Нашарування ж дає тотальне перекриття.

Аромат (віддушка) відразу впізнавана, це аромат квітів жасмину. Досить активна і тримається на шкірі.

Купила я його давненько, перед літом...Чому не писала?Бо коли почала використовувати, то почалися танці з бубном. Я не знала з якого боку до нього підійти, щоб на обличчі побачити гарну картинку. Не могла зрозуміти чим його краще наносити.. в хід пішло все, а я таке не люблю.

Перша і величезна була моя помилка, що я самий перший раз якраз спробувала його влітку нанести і це було повне фіаско 😅.

Так, я люблю вологий фініш, люблю коли відсутня матовість на обличчі. Але тут був жирний млинець 😁, такого я давно вже не бачила у себе. Перші 30 хвилин після нанесення це саме жирний блиск, а не сяяння.

Моя шкіра влітку комбінована (зазвичай нормальна), т-зона активна досить. І цей тональний блищав так, як новорічна ялинка в найкращі часи.

Способи нанесення були різні :

●першим був вологий спонж, як і завжди з ін. тональними. Ідея провальна відразу: тон зволожуючий + вологий спонж ≠ зовсім не те, що я очікувала.

●були різні пензлики: як щільно набиті, так і більш м'які.

●останнє, що в мене залишилося, це мої руки 😁. І саме нанесення пальчиками виявилося більш менш гарним для нього. Потім для рівнішого покриття я все ж використовувала спонж, де потрібно.

Тональний відразу дуже западає в пори. Так, вони є у кожного, а з віком їх ще більше і це моя біль 😭. Якщо раніше я не замислювалася над питанням пор, бо все було гуд. То наразі з тональними це перше на шо я звертаю увагу.

Тут були просто кратери. Їх було помітно занадто.

Я зробила другу спробу(також наприкінці літа) і знову відклала цей тон. Чекала, коли температура на вулиці стане меншою.

І диво сталося.

Саме на прохолодний період цей відомий засіб став лежати краще в мене на шкірі: гарно усажувався (продовжувала наносити тільки пальчиками). Наносила дуже тонким шаром, але при цьому він продовжував підкреслювати текстуру. Це я бачу і це не подобається😢. Але не критично прям.

Пігментацію та деякі почервоніння на моєму обличчі він гарно перекриває,вирівнює тон.

Гарно зволожує - це факт! Прекрасно підлаштовується. Покриття при тонкому нанесенні - справді натуральне. При більш щільнішому - для мене це "маска".

Не припудривши шкіру, я відчуваю липкість,тож легку прозору пудру я використовую.

Дуже двоякі відчуття викликає в мене цей Collagen Moisture Foundation: начебто не все так і погано, але пори настільки помітні з ним в будь-якому випадку, переборщивши - і зморшки проявляють себе водночас.

Є ще таке дивне відчуття, що в мене однозначно є на обличчі косметика.Наче шкіра не дихає. Я ним користуюся, але рідко, коли йду кудись на ненадовгий час, бо довше його знаходження на шкірі мені не дуже приємне.

п. с. А ще, він страшно вимазує спонж 🤯, що його краще відразу викинути, ніж прати.

Сподіваюся, була корисною!

З повагою, Ксенія ✨

16 січня, 2025
Ксенія 💫
16 січня, 2025