Тональний від Maxfactor
Свотчі, фініш, вигляд на обличчі.
🫧Про цей тональний було написано вже дуже багато.
Тому по характеристиках пробіжуся швидко.
Упакування - скляний флакон з піпеткою.
В пакуванні є великий мінус, дуже не зручний обмежувач на шийці у флаконі. Як би я не намагалася, але діставати піпетку не зручно! Обмежувач занадто тисне і приходиться докладати зусиль, щоб піпетку дістати. А коли нарешті виходить витягти піпетку, то обовʼязково вона десь капне. Просто треш. Я зняла обмежувач, бо просто не могла це терпіти. Але звісно, тепер тональний зберігаю з стоячому положенні, бо боюся, що він протече.
Текстура - флюїд, невагома і не відчувається на шкірі. Дуже тоненько лягає на шкіру.
Фініш - натуральний, більше до матового.
Стійкість - хороша. В кінці дня в мене почитає підблискувати із ним Т-зона, але все підправляється пудрою.
Покриття - середнє, більше до легкого. Але тональний гарно нашаровується, а ще щільність покриття залежить від того, яким способом ви наносите.
Я наносила вологим спонжем.
Віддушка - є. Але для мене вона приємна і вона швидко зникає після нанесення.
Колір - мені, як решті дівчат, попався для тестування колір - Light to Medium. Це досить темний колір із жовтим під тоном. Навіть для мене, яка бере більш темні відтінки, він темнуватий і жовтить.
Але сподіваюся, що зможу влітку його прилаштувати. Бо тональний мені сподобався.
Свотч на шкірі. До речі, тональний гарно підлаштовується під колір шкіри. Якби він був на однин тон світліший, я думаю, він би підлаштувся під мою шкіру.
.
На обличі.
На одній стороні тональний без нічого . На іншій стороні я добавила консилер (з яким я колись прогадала в кольорі, він був дуже світлий) і як бачите, таке комбо виглядає досить непогано.
Тональний не погано підлаштовуються. Якщо прибрати лінію посередині, то не особо видно різниці.
Але якщо глянути на шию, то помітно що тональний мені темнуватий.
Загалом, тональний мені сподобався і можу його рекомендувати.
Тільки обирайте більш світлі відтінки😉.
Ох, дівчатка, так не вчасно захворіла. Тому назбирала багато «хвостів» із тестування, тож буду наздоганяти.
Коментарі (0)