Yana_Pa🫧

Тональний від Maxfactor

Тональний від Maxfactor

🫧Про цей тональний було написано вже дуже багато.

Тому по характеристиках пробіжуся швидко.

Упакування - скляний флакон з піпеткою.

В пакуванні є великий мінус, дуже не зручний обмежувач на шийці у флаконі. Як би я не намагалася, але діставати піпетку не зручно! Обмежувач занадто тисне і приходиться докладати зусиль, щоб піпетку дістати. А коли нарешті виходить витягти піпетку, то обовʼязково вона десь капне. Просто треш. Я зняла обмежувач, бо просто не могла це терпіти. Але звісно, тепер тональний зберігаю з стоячому положенні, бо боюся, що він протече.

Текстура - флюїд, невагома і не відчувається на шкірі. Дуже тоненько лягає на шкіру.

Фініш - натуральний, більше до матового.

Стійкість - хороша. В кінці дня в мене почитає підблискувати із ним Т-зона, але все підправляється пудрою.

Покриття - середнє, більше до легкого. Але тональний гарно нашаровується, а ще щільність покриття залежить від того, яким способом ви наносите.

Я наносила вологим спонжем.

Віддушка - є. Але для мене вона приємна і вона швидко зникає після нанесення.

Колір - мені, як решті дівчат, попався для тестування колір - Light to Medium. Це досить темний колір із жовтим під тоном. Навіть для мене, яка бере більш темні відтінки, він темнуватий і жовтить.

Але сподіваюся, що зможу влітку його прилаштувати. Бо тональний мені сподобався.

Свотч на шкірі. До речі, тональний гарно підлаштовується під колір шкіри. Якби він був на однин тон світліший, я думаю, він би підлаштувся під мою шкіру.

.

Тональний від Maxfactor

На одній стороні тональний без нічого . На іншій стороні я добавила консилер (з яким я колись прогадала в кольорі, він був дуже світлий) і як бачите, таке комбо виглядає досить непогано.

Але якщо глянути на шию, то помітно що тональний мені темнуватий.

Загалом, тональний мені сподобався і можу його рекомендувати.

Тільки обирайте більш світлі відтінки😉.

Ох, дівчатка, так не вчасно захворіла. Тому назбирала багато «хвостів» із тестування, тож буду наздоганяти.

16 січня, 2025
Yana_Pa🫧
16 січня, 2025