Книш Анастасія

Апгрейд догляду за волоссям

Нагадаю, що я власниця важкого, густого, рівного волосся, що жодного разу не фарбувала, не тонувала й ніяких процедур, окрім стрижки, не робила.

La'dor Damage Protector Acid Shampoo - це скарб. Спочатку були маленькі пляшечки, а як тільки зʼявився формат 900 мл я замовила. Приємний не навʼязливий аромат, густий, прозорий, добре піниться. Даний шампунь не викликає в мене свербіж, добре промиває волосся. Перший раз я наношу його, він не дуже спінюється, змиваю і тоді наношу другий раз в комбінації з лікувальним шампунем, залишаю на хвилини 3 мильну шапку і промиваю волосся. Результат - чисте, не пересушене (я мию тільки шкіру голови, по довжині можу лише піну протягнути), гладеньке і не заплутане волосся. Моє доволі жирне волосся я промиваю кожні 2 дні, що для мене оптимально. Хоча й був період, коли волосся було чистим тиждень, але це заслуга ліків, а звичайним шампунем таких чудес не досягти. Думаю, заслуга цього засобу для мене в його pH 4.5. Хто страждає як і я чутливою шкіри голови, що швидко жирніє, має дерматит - рекомендую спробувати.

Сульсена - мій незмінний герой. Себорейний дерматит - це хронічна хвороба, що може лише перебувати в ремісії, для якої, як мінімум, потрібно виключити стрес із свого життя. Всі українці посміялись на цьому моменті ? Виключити стрес із життя 🤣 Для підтримання саме цієї ремісії допомагає даний шампунь. Немає свербіжу, лусок, корочек на шкірі голови. Так, специфічний запах та колір, але мені це ніяк не заважає, бо після висихання волосся аромату не залишається. Я користуюсь сульсеною постійно. Наношу трішки на руку, додаю ладор, змішую, розподіляю по долоням і вспінюю волосся. Результат - для мене ідеальний.

В підбірку потрапили:

Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask - непогана маска, яку повторювати не буду. Густа, приємна текстура та аромат, добре розподіляється по волоссю. Нажаль, я не дуже бачу ефект на своєму волоссі, тому повторювати не буду.

Masil 8 Seconds Salon Hair Mask - приємна маска, до якої періодично тягнеться рука. Я не фанат довго чекати дію від засобу, а цей засіб дає результат навіть за хвилину. Мені подобається аромат, текстура, коли замішуєш водичку, то маска починає нагріватись і густіти. Я думаю, що ефект нагріву відбувається за рахунок реакції води та NaOH, тож коли ми наносимо маску на вологе волосся при контакті з водою відбувається невеликий нагрів, що допомагає проникати компонентам глибше. Після даної маски волосся не злипається, розсипчасте, гладеньке, не плутається, не електрезується і не починає швидше жирніти.

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil (міні) - ще одна база для мене. Мініатюри масла, рідкого шовку від CHI є постійно в мене вдома. Супер зручний формат, який я беру в подорожі. Вистачає маленької пляшечки мені на пів року-рік. Я експериментувала і наносила на вологе волосся, на сухе і на напівпросушене. Для себе я обрала варіант трішки просушити феном і на ще зволожене волосся нанести краплю олійки/шовку, прочесати по довжині й досушити вже повністю феном. Мені результат дуже подобається і буду ще не раз повторювати. Думала придбати повноформатний флакон, але експериментувати із серіями мені подобається і дуже зручно брати таку пляшечку у відпустку. Навіть після дня в морі дані засоби роблять волосся мʼяким, слухняним та гладеньким.

І те без чого я не обходжусь:

Janeke Superbrush The Original - вже другу розчіску маю саме таку. Легенька, гарна, зручно з нею сушити волосся, вона його не рве і не електризує, прочісую як мокре, так і сухе, чудово миється. Вартує того і якщо моя розчіска знову лопне (попередня впала на плитку і тріснув пластик), то придбаю знову таку саму. Даній розчісці вже 2 роки і вона все так же добре виглядає.

BaByliss PRO Caruso - даний фен мені подарували і це один із кращих подарунків, що я маю. Користуюсь постійно, швидко суше волосся, має іонізацію (яка була для мене важливою, але я нею майже не користуюсь 🙈). Моє довге та густе волосся висушує за 10-15 хвилин. Навіть для своєї собаки обожнюю цей фен, я ще не встигла вичесати їй лапки, а вони вже висохли. Тож рекомендую до покупки, хороший фен - це вкладення на довгий час.

А які засоби для вас стали улюбленою базою в догляді за волоссям ?💆🏼‍♀️

17 січня, 2025
Книш Анастасія
5
Підписники
0
17 січня, 2025