Кращий бюджетний олівець для брів, чи як його змінив редизайн?
Олівець для брів, яким користувалась близько 8 років, та як його змінив редизайн.
Ще в підлітковому віці сестра дала спробувати олівець для брів, який коштував, на той час, близько 15 грн 🤯, що було дууже бюджетно. Ним виявився Parisa у 302 відтінку, лягав він дуже навіть добре, та колір був доволі універсальним. Ним я продовжувала користуватись декілька років, паралельно пробувала й інші, дорожчі варіанти, та жоден не подобався, окрім Parisa. З часом я відкрила для себе 310 відтінок даного олівця, він мені сподобався та підійшов до мого русявого волосся ще краще. Відтоді, користувалась ним. Однак, у якийсь період даний товар зник з полиць магазинів та з сайту Makeup на досить тривалий час ☹.
Проте, декілька тижнів назад знову з'явився в одному з магазинів. Замовила одразу 2, однак з приїздом замовлення була тррохи розчарована (. Змінився дизайн самого олівця та його колір. Якщо раніше 310 відтінок був холоднішим та більш темно русим, то зараз він тепліший, ближче до коричневого. Щодо стійкості та нанесення, не тестувала, оскільки колір не підійшов.
Буду пробувати шукати саме той відтінок, але можливо варто оновити свотчі на сайті?
Коментарі (0)