K_Filonenko

Sensai Sponge Chief

Sensai Sponge Chief

Ця мочалка справді дуже крута штучка в догляді. Вже не уявляю своєї рутини без неї. Вона замінила мені паперові серветки, а очищує так, що мені часом не хочеться жодних пілінгів, скрабів чи ензимок. Користуюся я нею вже досить довгий період, щоб побачити результат і можу сказати, що він помітний. Шкіра ніби відполірована, пори чистіші і запалення трапляються рідше.

Sensai Sponge Chief
Sensai Sponge Chief
Sensai Sponge Chief

Губка досить велика, але нею дуже зручно користуватися.
За період користування свого зовнішнього вигляду не змінила, легко очищується і швидко сохне (сушу її у складеному вигляді на батареї).
В сухому стані серветка досить тверда і груба, але коли вона намокає стає ніжною та пластичною.

Способи використання:
Змочити серветку водою, щоб вона стала м'якенькою та протерти нею шкіру обличчя прибираючи вологу та очищуючі засоби. Я знайшла для себе 2 способи її використання.

1 спосіб: 1-2 рази в тиждень я ретельно протираю нею вологу шкіру після всіх етапів очищення, або змиваю нею пінку для вмивання. Серветка ретельно прибирає залишки води та засобів на шкірі і чудово полірує її.

2 спосіб: Використовую мочалку кожного дня, але не тру нею шкіру, а просто прикладаю серветку (змочену теплою водою та віджату), щоб прибрати залишки води з шкіри. Серветка чудово поглинає воду.

Від виробника:

М'яка губка для очищення шкіри під час умивання м'яко та делікатно змиє сліди косметичних засобів. Тканина, з якої виготовлена ​​губка Kanebo Sensai Sponge Chief, є високоякісним абсорбентом і підходить спеціально для очищення шкіри від косметичної лінії Sensai Silky Purifying.

Я в неї закохалася, як і у весь бренд Sensai. Справді рекомендую! Вона неймовірна, якщо з нею бути обережним та робити все делікатно ваша шкіра буде задоволена.
Ця серветка замінила мені вже не одну пачку косметичних паперових серветок. Дуже зручно. Макіяж нею змивати я не пробувала, використовую після 2 етапу очищення. Серветка має зручну упаковку з застібкою, яку використовую під час подорожей. Ціна в неї не бюджетна, але вважаю, що ця мочалка-серветка коштує кожної витраченої гривні. Рекомендую!

17 січня, 2025
K_Filonenko
17 січня, 2025