Rimmel Lasting Finish Compact Powder Foundation
Чи підійшов мені відтінок 006 Rose vanilla?
Хочу почати з того, що ця пудра зʼявилася в мене нещодавно завдяки чарівній Анюті @Anna_feerie, яка запропонувала мені спробувати цей відтінок, адже він для багатьох виявився затемним. А я дівчина-мулатка азіатської крові і зовнішності, тож дивимось що з цього вийшло.
Подивіться яку красу мені Анюта відправила, не без солоденького💕
Тепер хочу розповісти про пудру.
Мені сподобалось упакування пудри, гарний стильний і міцний футляр, який вагомо відчувається у руці, до прикладу, той що поруч на фото, здається не таким міцним.
Кришка міцна, прозора, через неї власне і видно відтінок, під пудрою є велике і гарне дзеркало з дуже ніжною пуховкою.
Пудра немає ніякого вираженого запаху, тут прям 100 з 10, не люблю коли пудра має запах.
По тактильних відчуттях- якщо спробувати набрати пальцем, то здається ніби пудра трохи груба, тобто має грубі частинки, але за рахунок цього вона дуже гарно набирається як на пуховку так і на пензлик. При нанесенні це відчуття пропадає і вона мʼяко лягає, має ніжний сатиновий фініш.
Пудра має гарний склад і не містить тальку.
Я наносила її поверх Bb крему двома способами: якщо наносити пуховкою, то можна отримати ефект матового тонального, покриття дуже щільне і перекриває абсолютно все; якщо наносити пензликом, то покриття не таке плотне як пуховкою.
Для порівняння відтінків додаю фото своєї іншої пудри.
Відтінок 006 Rose vanilla- теплий бежевий з рожевим підтоном відтінок, який додав моїй шкірі з жовтим підтоном рожевизни. На фото показую ліву половину обличчя з пудрою, а праву-без.
Мені здається, що цей відтінок додає трохи обʼєму моєму обличчу, точніше вирівнює форму.
На фоні шиї видно перепад, мій жовтий відтінок шкіри здає пудру😄 Але тут треба робити комплексно макіяж і проблем не буде.
Чи підійшов мені відтінок? Можна сказати на 80 %, але прийде літо і ця цифра може змінитися. Ця пудра мені ідеально підійде для вечірніх макіяжів, але вона може підкреслити сухі ділянки, тож треба їх обов’язково підготувати, в мене це ніс і ямочка під нижньою губою на підборідді.
Коментарі (0)