getejra

Тепер це найголовніший аксесуар

Готуйтесь, тут буде мало тексту і багато фото - бо я просто не можу зупинитись і перестати її фоткати. Взагалі я зайшла написати про масочку Тінк Кокос, яку сьогодні робила і від якої я аж пищу, але вирішила, що треба писати спочатку про пов'язку на голову, інакше в цьому дописі може ще додатись її фото 😁 цю красу я побачила в дописі ще однієї краси Yana__matviets і вирішила, що мені це терміново треба, хоч я трішки вагалась між чорною і рожевою, але все ж таки чорна - то любов. а рожеву може подарую собі на дн влітку.

Саме цю пов'язку ви бачили у мене в челенджі, де вона заміняла головний убір Солохи 😁 Сам "бант" з написом джоко можна витягнути, якщо він вам заважає, і залишити на голові лише один обідок

Пов’язка виготовлена з м’якого та дуже приємного, оксамитового на дотик матеріалу: 90 % акрил та 10 % поліестер. Якість тут на вищому рівні: ворс не облізає, строчки акуратні та рівні, нитки не стирчать.

Резинка добре тягнеться та абсолютно не тисне, не лише під час витримування маски, а навіть під час активного силового тренування в 1,5 години, яке сьогодні мала (тільки трохи гаряче під нею).

Ще один величезний плюс: пов’язка надійно фіксує волосся і не сповзає.

І покажу вам масочку від якої я в повному захваті, але про це буде в наступному дописі.

Поки сиділа з маскою, намагалась подружкам записувати "кружечки", ледь втрималась щоб не сміятись і маска не розстріскалась.

Ну і на фіналочку я вам залишила Пацьорку, бо він ну дуже небайдужий до даного аксесуара.

одразу вкажу, які патчі, хоч ви й не питали, але най буде 😁

До речі, ще один великий плюс -після зняття немає жодних слідів на шкірі і голова не болить, як у мене бувало з деякими обручами.

18 січня, 2025
getejra
18 січня, 2025