Що ховається за розкішною упаковкою Kérastase Blond Absolu?
Мої плюси та мінуси.
Крем-шампунь Kérastase Blond Absolu для освітленого волосся став для мене першим продуктом цього бренду, а також моїм першим досвідом використання крем-шампуню. Оскільки я мрію відростити довге та здорове волосся, вирішила спробувати цей засіб, заодно познайомившись із брендом, про який чула багато позитивних відгуків, навіть незважаючи на його високу ціну. Для мене Kérastase — це щось розкішне: французький бренд, відомий індивідуальним підходом, інноваційними формулами та професійною якістю. Він пропонує лінійки для різних потреб волосся. Kérastase поєднує передові наукові розробки з розкішним досвідом догляду, завдяки чому здобув визнання у світі й залишається символом якості та ефективності.
Серія Blond Absolu, до якої належить шампунь-маска — це лінійка Kérastase, створена спеціально для догляду за освітленим, мелірованим і сивим волоссям. Виробник шампуню обіцяє одночасно очищення, зволоження, живлення і відновлення в одному флаконі. Сильно, чи не так?
Тепер детальніше про сам шампунь.
Обʼєм - 250 мл, консистенція густого крему, розхід економічний, піниться нормально, але вкрай багато піни від нього очікувати не варто. Аромат - це окреме задоволення, він нагадує мені люксовий парфум: свіжий, аромат чистоти та розкоші. Він лишається на волоссі ще близько 6 годин після миття.
Основні діючі речовини:
Гіалуронат натрію - зволожує волосся, утримуючи вологу.
Екстракт едельвейса - антиоксидант, захищає волосся від пошкоджень і негативного впливу зовнішніх факторів.
Олія насіння соняшника - живить волосся та додає блиску.
Саліцилова кислота - очищає шкіру голови, усуває надлишок себуму та допомагає боротися з лупою.
Вітамін Е - потужний антиоксидант, що захищає волосся від окислювального стресу.
Силікони - розглажують волосся, полегшують розчісування.
Враження від використання:
Шампунь чудово промиває волосся. Особливістю є те, що його потрібно наносити на шкіру голови, а потім розподілити по довжині, з іншими так ніколи не робила. З бонусів - можна не використовувати кондиціонер (волосся не заплутається, як після звичайного шампуню), проте я все рівно ним стараюсь не нехтувати. Після миття волосся гладке, легко розчісується й виглядає доглянутим. Але є і недоліки, про які важливо знати.
Тепер підсумовую: плюси та мінуси.
✅ Економний розхід.
✅ Легке розчісування навіть освітленого волосся.
✅ Помітний візуальний ефект гладкості й блиску.
✅ Універсальність — можна обійтися без кондиціонера, що надзвичайно зручно у подорожах.
🔴 Волосся швидше жирніє через зволожувальну формулу.
🔴 Відновлювальний ефект потребує тривалого використання (хоча я скептично відношусь до відновлювальних властивостей шампуню).
🔴 Висока ціна.
Шампунь Kérastase Blond Absolu ідеально підходить для власників освітленого волосся, які цінують преміальну якість і догляд. Він зручний у використанні завдяки можливості пропустити кондиціонер, що особливо актуально в подорожах.
Коментарі (0)