Yana_Pa🫧

Мультитаскер від Rimmel

Мультитаскер від Rimmel

🫧Мультитаскер- звучить круто, але по суті-це сяючий праймер, який можна наносити, як в якості бази під макіяж, або як ніжний хайлайтер поверх макіяжу.

Я спробувала і так, і так.)

Одразу до вражень 🫧

В якості бази під макіяж.

Дає гарний сяючий фініш, гарно дружить із різними тональними засобами. Найкраще розкривається продукт із тональним в якого сяючий або натуральний фініш. З такими тональними здається, що шкіра сяє з середини)

Якщо взяти тональний із матовим фінішем, то сяючий блиск від праймера Rimmel майже не буде, хоча лягаю тональний на нього гарно.

Мультитаскер від Rimmel
Мультитаскер від Rimmel
Мультитаскер від Rimmel
Мультитаскер від Rimmel

Може бути. Працює дуже не погано. Сяяння дає ніжне, делікатне, перламутрове. Я наносила поверх тонального в якості хайлайтерв, то тональний не розчинився 👌🏻

Бачила, деякі дівчатка з клубу наносили його в якості «тонального» - для мене це не варіант.

Я маю комбішкіру і Т-зона через годинку від нього блистить, як млинець 🥞. А ще для себе я обираю більш пігментовані засоби. Праймер хоч і має пігмент, але для мене цього не достатньо.

Окремо хочу виділити пакування. В праймера скляний флакон із великою лапкою ( як в консилері). Для особистого користування мені було дуже зручно. Але мушу визнати, що якщо брати цей праймер в роботу візажиста, то це буде не дуже гігієнічно.

Вцілому, продукт мені сподобався.

Якщо у вас немає сяячого праймер у, можу сміливо рекомендувати спробувати цей від Rimmel 🫧

19 січня, 2025
Yana_Pa🫧
19 січня, 2025