Мультитаскер від Rimmel
Вигляд на шкірі, свотчі. Відтінок 002
🫧Мультитаскер- звучить круто, але по суті-це сяючий праймер, який можна наносити, як в якості бази під макіяж, або як ніжний хайлайтер поверх макіяжу.
Я спробувала і так, і так.)
Одразу до вражень 🫧
В якості бази під макіяж.
Дає гарний сяючий фініш, гарно дружить із різними тональними засобами. Найкраще розкривається продукт із тональним в якого сяючий або натуральний фініш. З такими тональними здається, що шкіра сяє з середини)
Якщо взяти тональний із матовим фінішем, то сяючий блиск від праймера Rimmel майже не буде, хоча лягаю тональний на нього гарно.
В якості хайлайтера.
Може бути. Працює дуже не погано. Сяяння дає ніжне, делікатне, перламутрове. Я наносила поверх тонального в якості хайлайтерв, то тональний не розчинився 👌🏻
Бачила, деякі дівчатка з клубу наносили його в якості «тонального» - для мене це не варіант.
Я маю комбішкіру і Т-зона через годинку від нього блистить, як млинець 🥞. А ще для себе я обираю більш пігментовані засоби. Праймер хоч і має пігмент, але для мене цього не достатньо.
Пакування.
Окремо хочу виділити пакування. В праймера скляний флакон із великою лапкою ( як в консилері). Для особистого користування мені було дуже зручно. Але мушу визнати, що якщо брати цей праймер в роботу візажиста, то це буде не дуже гігієнічно.
Вцілому, продукт мені сподобався.
Якщо у вас немає сяячого праймер у, можу сміливо рекомендувати спробувати цей від Rimmel 🫧
Коментарі (0)