Got2b Twisted Double Curling Power Mouse

Фотографію прикріпила не тільки свою, але й брата, бо у нього просто надзвичайно красиве кучеряве волосся, мої ж кучері вже не такі красиві через постійне користування утюжками, але буду повертатися до кучерявого методу та повертати собі свої кучері🥰

Я використовувала Got2b Twisted Double Curling Power Mousse для створення витончених кучерів і дуже задоволена результатом.
Цей мус для укладання волосся досить легкий і не залишає неприємного липкого відчуття на волоссі. Я наносила його на вологе волосся і розчісувала пальцями, щоб розподілити її по всьому волоссі. Потім я жмакала волосся, формуючи кучері, і робила таку процедуру декілька разів, поки вони не сформувалися, і потім залишала їх сушитись самим.

Результат був досить вражаючим: моє волосся мало дуже хорошу текстуру та зберегало форму протягом усього дня. Я також помітила, що моя зачіска була більш об'ємною та стійкою, що було чудово.
Одним з найкращих аспектів Got2b Twisted Double Curling Power Mousse є те, що він дозволяє мені контролювати мої кучері, не додавши занадто багато ваги до мого волосся. Це особливо важливо для мене, оскільки моє волосся досить важке та об'ємне та швидко втрачає об'єм.

Загалом, я і брат дуже задоволені Got2b Twisted Double Curling Power Mousse та рекомендуємо її всім, хто шукає ефективний засіб для створення витончених та стійких кучерів. Вже декілька років це мастхев для нас у формуванні кучерявого волосся😁