#testinmakeupclub
Отмала виграну коробочку з косметикою від Мейкапу і спішу поділитися своїми враженнями
В моєму першому в житті призі маємо 6 засобів для макіяжу: два олівця, хайлайтер, помаду, блиск для губ та туш.
Туш для вій від Meybelline
Така туш в мене вже є. Як раз нею користуюся. Підкупила мене ця офігенна чорна з рожевим упаковка. Туш хороша, чорна, густа. Має зручну резинову щіточку. Досить стійка, не сипеться. Трохи може відпечатуватися. Але в мене довгі вії, тому це проблема всіх тушей для мене. Змивається важкувато. Використовую гідрофільну олію та пінку. Цю туш треба змивати ретельно.
Мені вона подобається
Олівці для брів
Я чесно намалагая показати різницю кольорів) В мене 05 та 04 віддінок.
04 трохи сухіший, ніж 05. Як на мене, 04 має трохи холодніший підтон, та трохи світліший. А взагалі різниця ледь помітна.
Взагалі, звичайні олівці, нічого видатного. Хороші робочі лошадки, малюють тоненьку лінію. Я більше люблю механічні, бо я весь час тіраю точилки, мені це все ліньки робити
Зробити жирні свочі було не так просто :)
Хайлайтер у відтінку 01
Я люблю хайлайтери, наношу під брови та на скули. Цей хайлайтер прям дуже схожий на мій хайлайтер Мері Лу. Тільки коштує вдвічі дешевше. Тому, дуже така не погана альтернатива. Має приємну текстуру, пудрову, але не пильну. Блиск хороший, величезних частинок немає. можна розтерти в делікатне саяво, а можно нанести так, щоб побачили з космосу
Мені сподобався, буду носити
Зволожуюча помада та блиск для губ
Помада має солодку віддушку, рожевий колір в пулі, який на губах практично не видно. Блискіток немає. Трохи зволожує губи
Блиск для губ має колір, в мене 102. Колір симпатичний, не рожевий, блище до коралового. тримається на губах не довго, як звичайний блиск для губ. Також немає шиміру у складі. Має приємний солодкуватий запах. Також трохи зволожує губи
Обидва засоби хороші. Такі бюджетні відмінники
Коментарі (0)