Найденова Юлия

Огляд доглядового боксу #testinmakeupclub

Огляд доглядового боксу #testinmakeupclub

Бокс містить 5 косметичних засобів:

- шампунь

- маска для волосся

- тонік для обличчя

- олія для вмивання

- крем для рук

#testinmakeupclub

Має приємну текстуру, прозорий, без барвників. Добре піниться навіть в жорсткій воді - мені знадобилась невелика кількість, враховуючи довжину волосся нижче лопаток. При спіненні має яскраво виражений трав'янистий аромат. Волосся м'якеньке, приємне на дотик. Але здається, мити волосся прийдеться часто, або навіть кожен день, бо вже до вечору є відчуття легкої забрудненості.

Маска густа, має дуже легкий парфумований аромат. Наносила на волосся десь від середини, і до кінчиків. Вистачило невеликої кількості, волосся після неї не обтяжене, легке і блискуче. В мене воно фарбоване і посічене, тому мені сподобався результат - пасма виглядають здоровими.

Приємно пахне полуничкою. Для вмивання взяла маленьку "горошинку" - туш та олівець змило чудово, ніяких слідів не залишилось. Після застосування залишається масляна плівка на шкірі, її треба окремо змивати. Чи сподобається моїй жирній шкірі ця олія - покаже час.

Для жирної шкіри - те, що треба. Наносила ввечері після вмивання. Приємно пахне травами, зовсім легенький запах. Шкіри м'яка, ніжна, немає ні відчуття сухості або стягнутості, ні жирної плівки після нанесення.

Я люблю більш густі креми для рук, цей - щось середнє між кремом та лосьоном, не рідкий, але і не зовсім густий. Сильно пахне бананом при відкриванні, але коли наносиш - запах змінюється на щось хімічне, не змогла зрозуміти, на що саме. Після нанесення залишається якась легка плівка на шкірі, можливо, треба брати меншу кількість. Загалом, не скажу, що цей крем викликав захоплення.