Тестуємо Maybelline. Знамениті туші для вій🫶🏻
Вітаю всіх! Сьогодні пропоную порівняти одні з найпопулярніших тушей для вій від Maybelline, а саме Maybelline New York Lash Sensational Intense Black і Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black
Нещодавно я отримала туш Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black у подарунок на тестування, вже маючи Maybelline New York Lash Sensational Intense Black, я вирішила їх порівняти між собою
Maybelline New York Lash Sensational Intense Black:
Щіточка увігнута, з одного боку зубчики коротенькі, з іншого значно довші. Щіточка досить зручна, добре профарбовує. Як і заявляє виробник, надає непоганий об'єм, дещо подовжує
Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black:
Щіточка пряма, дещо звужується до кінця. Чудово пробарбовує і дуже зручна у використанні, подовжує війки, трохи додає об'єму.
У мене обидві туші в насиченому чорному кольорі, який чудово виглядає! Туші протягом дня добре тримаються, здається, зовсім не осипаються.
Особисто мені зараз більше подобається ефект від Sky High, хоча й звичайна Lash Sensational, мало чим поступається. Ефект від них достатньо схожий, як я і казала. Насправді, тут кому що більше подобається об'єм чи довжина. Але якщо порівняти неозброєним оком, колосальної різниці між ними немає)
А яка Вам подобається більше?
Коментарі (0)