pani_ohajna

Не уявляю своє життя без нього 🤯

Не уявляю своє життя без нього 🤯

Чесно кажучи, я не любитель всіляких різних баночок, масочок, додаткового догляду як за волоссям, так і за шкірою. Це сприймається мною як непотрібні засоби, нав'язані нам маркетологами. Тому в догляді за волоссям з дитиства користувалась лише шампунем та кондиціонером. Але якось одна знайома дівчина зістригла своє волосся догола і поділилася своїми враженнями - наскільки ж виявилось вона не вимивала своє волосся до кінця 🤯 Скільки часточок та раніше непомітного бруду вимилось після того, як вона побрилась наголо і нарешті змогла дістатись до шкіри голови.

В якійсь мірі ця історія мене вразила. А оскільки в мене і так останнім часом шкіра голови лущиться і через це відчувається не зовсім свіжою, то я вирішила додати в свій домашній догляд таку штуку, як скраб для шкіри голови. І в результаті зовсім не розчарувалася.

До речі, здивувало, наскільки ж малий вибір скрабів для голови на полицях наших магазинів! В офлайн-точках я або взагалі їх не знаходила, або знаходила тільки одинокі цінники від них, натомість самих продуктів на полицях вже не було - тобто попит все таки є. При цьому в салонах краси очищення шкіри голови та скрабування це доволі популярна послуга.

А тепер розкажу трохи про свій скраб. Фірма - Kayan Professional. Знайшла я його в Мейкапі, мені сподобалось співвідношення ціни та ваги, тому для проби вирішила взяти. І яка ж це класна річ! Використовується дуже економно (піниться дуже сильно), пахне чудово (ментолом), вимивається гарно. А шкіра голови після використання свіжа та чиста. Ще й волосся по ідеї насичується корисними речовинами (бо щоб скраб діяв, треба масажувати шкіру голову до 3 хвилин, а масаж корисний для кровообігу).

Загалом, раджу скраб для шкіри голови всім, хто має проблеми з сухою лупою або жирністю голови, він вам має точно покращити стан. Та і взагалі, відмерлі клітини шкіри виділяються у всіх людей без виключення, тому періодично їх вичищати не завадить нікому, особливо якщо маєте довге волосся.

Не уявляю своє життя без нього 🤯