Досягла ідеального манікюру завдяки цим інструментам

Досягла ідеального манікюру завдяки цим інструментам

Коли набридло ходити з неакуратним манікюром, все ж припинила самодіяльність і пішла до майстера, який відкрив мені таємницю ідеального манікюру. Вона порадила мені інструменти Eclat. Це український виробник, який виготовляє професійні інструменти, які підходять і для домашнього використання.

Ножнички мають тоненькі кінчики, і при цьому вони заточені настільки якісно, що навіть товсту кутикулу не зажовують. Дуже зручна форма, зручно тримаються в руці, та на вибір є три розміри - як довші, так і коротенькі, для маленьких ручок.

На роботу пушера, як виявилося, також впливає те, як він заточений, тому з пушером Eclat мені вдається набагато швидше та якісніше прибирати кутикулу.

Також у цього виробника є різноманітні допміжні рідини - я спробувала ремувер. Хоча в інструкції і написано тримати 30 секунд, але насправді він миттєво пом'якшує кутикулу, завдяки чому не доводиться довго чекати його дії, та розм'якшує він абсолютно все зайве.

Завершуючий етап манікюру - олія для кутикули. Дуже сподобалася, тому що, на відміну від аналогів, швидко поглинається та не залишає на руках жирного шару.

Інструментами цієї фірми залишилась задоволена на 100%, згодом хочу спробувати накожниці.

Всім майстрам, та таким новачкам в манікюрі як я можу порадити інструменти Eclat, вони вартують своїх грошей та точно не залишать байдужою жодну майстриню!

Досягла ідеального манікюру завдяки цим інструментам