Жорник Анна

Спрей-кондиціонер для волосся (Gliss Kur Aqua Revive): як він змінює моє волосся на краще

Спрей-кондиціонер для волосся (Gliss Kur Aqua Revive): як він змінює моє волосся на краще

Я хотіла б поділитися своїми враженнями про спрей-кондиціонер для волосся, який я випадково спробувала і який вразив мене своєю ефективністю.

У мене досить тонке та ламке волосся, тому я завжди стараюся дбайливо його доглядати. Але навіть з використанням звичайних кондиціонерів, моє волосся залишалося ламким та безжитним. Тому я вирішила спробувати щось нове.

Цей спрей-кондиціонер має дуже приємний аромат та зручний спосіб нанесення. Я просто розпилюю його на волосся після кожного миття та розчісую його з допомогою гребеня. Він миттєво розгладжує моє волосся і робить його більш слухняним.

Після кількох тижнів використання я помітила, що моє волосся стало більш здоровим та еластичним. Воно більш блакитне та природне, а також припинило ламатися.

Я дуже задоволена цим спрей-кондиціонером і рекомендую його всім, хто хоче зробити своє волосся більш здоровим та сильним.