нова фаворитка 👑
розкажу, чому вона витіснила мою попередню улюбленицю, зручніше якої в користуванні, просто не знайти
Привіт!
Для початку, трохи розкажу про своє волосся. Ще зі школи у мене почала з'являтися сивина. Спочатку це було декілька волосинок, але з часом, їх кількість збільшувалась, і сивина ставала все більш помітною. Швидше за все, це спадкове, бо у мами така ж історія )
Із-за цього, фарбуватись я почала доволі рано (вже не згадаю коли саме), не для того щоб змінити колір, а щоб зафарбувати сивину.
Починалось все з хни, хотілось чогось натурального, потім в хід пішли звичайні фарби для волосся...
в пошуках ідеальної фарби
Я купляла фарбу, якщо сподобався колір, або упаковка, або була акція ))) і це була жесть... від однієї у мене ледь не випало все волосся (мене тоді ще фарбувала колега з роботи, і в неї теж була легка паніка, бо коли я змивала фарбу з голови, волосся змивалось також, при чому дуже інтенсивно 😅)
За тим же принципом, я купила нову фарбу-мусс 😁, бо це щось новеньке та цікаве, і його певно дуже зручно наносити - подумала я собі. І ця фарба дійсно надзвичайно зручна у використанні, аналогів їй не зустрічала. Вона надовго стала моєю улюбленицею! Бо класно зафарбовувала, досить довго не вимивалась з волосся та не псувала його. Але з часом, на жаль, колір почав набагато швидше вимиватися і вона стала гірше зафарбовувати сивину ( напевно, причина в полягає саме в тому, що кількість сивини збільшилась і вона вже з такими об'ємами не справляється 😂
мій діамант під номером 883
Тож я була знов у пошуках фарби )) шукала зовсім недовго, бо вирішила не змінювати фірму, від якої був мус. Кольорів із серії brilliance спробувала декілька, але цей сподобався найбільше. І зараз, ця фарба повністю задовольняє мене. Волосся виглядає добре, вона чудово зафарбовує сивину, досить довго не вимивається. Претензій до неї ніяких, тільки теплі почуття ☺️♥️
* Додаю не дуже естетичне, але показове фото 🫣 (1 фото: ДО - не фарбувалась давно; 2 фото: ПІСЛЯ - 3 дні після фарбування)
Коментарі (0)