Лавріненко Ольга

Я не роблю манікюр і мене не соромно!

Я не роблю манікюр і мене не соромно!

Як і всі дівчата, я покривала нігті гель лаком, напевно, років 6. Але в один прекрасний момент мені набридли маніпуляції з нігтями, то пече в лампі, то мукі вибора)) то часу немає, а нігті дуже відросли і виглядає не дуже.

І от я знімаю нігті у вересні 2022. Вони тонкі, болять при натисканні. Я ховаю руки, тому що трохи соромно. Продовжую ходити на мані, де мені підрізають бокові валіки та кутикулу.

Це теж мій ніготь щойно. Як бачите, що сталося з платиною, це не пропили, це саме нерівності. Але, здається, що воно відростає (це не точно).

Місяців 4 тому я задумалася, навіщо взагалі обрізають кутикулу? Почитала про неї в інтернеті і дізналася, що це захісний шар нігтя, для того, щоб він був кріпким та здоровим, і перестала ходити на звичайний манікюр. А ходила для того, щоб ходити в салон на підпил форми))

Мій чоловік довго не міг звикнути, до цих голих нігтиків, казав, що йому дивно. Звісно, адже йому 25 і все його свідоме життя жінки перекривали натуральний ніготь лаком. Він казав, що це "біленьке" (на вільний край) виглядає неестетично. А зараз вже, коли впадаю в гарячку і кажу, що піду на нігти, то відмовляє мене і каже, що це дуже красиво і особливо.

Мащу кутикулу маслом, підпилюю сама форму і весь манікюр. Кутикулу не відрізаю ~ 3 місяці. Я дійсно рада, що повернулася до цього.

Від довжележних і гострих до коротких квадратиків. Думки можуть змінюватися, можливо, ще зміню свою. Фото для цього і прикріпляю.