Bilou радує не тільки пінками для душу та дезодорантами

Bilou радує не тільки пінками для душу та дезодорантами

Я люблю експериментувати з різноманітними засобами для волосся, бо воно дуже перепалене утюжком та сухе, тож я завжди в пошуках більшого відновлення та зволоження, тим паче моїм кучерявим локонам зволоження - першочергова потреба.

Тож у цьому пості розкажу про один з кращих подарунків, які колишній мені зробив, якщо брати до увагр тільки косметичні засоби. Нажаль повний набір в мене не зберігся, але у набір крім шампуню і кондиціонеру входили також спрей для волосся та міні-пінка для душу, все з запахом caramel macaron. І, без перебільшення можна сказати, що це були найкращі запахи, якмир пахло моє волосся. Кожного разу, коли я після їх використання виходила на вулицю, друзі та знайомі питали що це за запах😁

Але не запахом одним ці засоби класні. Пінка для душу нереально класно зволожувача шкіру, а про засоби для волосся можна писати луже багато і все позитивне - вони дуже класно дбали про волосся) воно виглядало набагато більш живим, особливо порадував спрей для волосся, який я дуже швидко використала, бо вже не могла без нього. Цей набір я купляла в інстаграм-магазині, на мейкапі поки не зустрічала, але я точно куплю його ще раз, і буду використовувати як тревел-набір(бо, на жаль, баночки невеликі, зате ідеально підійдуть для подорожей). З цього набору з'явилася моя любов до bilou, і зараз кожен вечір я проводжу в душі в компанії їх пінок, а їх сухий шампунь не раз рятував мене(зазначу, що сухі шампуні теж мають нереально чудовий запах, який працює для мене як ароматерапія)