Anna Plotka

Тестую beauty-бокс

Тестую beauty-бокс

з задоволенням тестую продукти beauty-боксу

Тестую beauty-бокс
Тестую beauty-бокс
Тестую beauty-бокс

Маю волосся, яке швидко жирніє і потребує щоденного миття, тому щоденний шампунь для всіх типів волосся H.Q.Beauty був дуже підходящим варіантом для мене. Добре піниться і чудово очищує, має гарний аромат, не обтяжує волосся і незалишає жирного ефекту на коренях.

Маю нефарбоване волосся, але спробувала маску для захисту кольору волосся H.Q.Beauty. Зазвичай маскою користуюсь для легшого розчісування і м'якості волосся, в цьому випадку я теж отримала очікуваний ефект. Спочатку аромат здався занадто інтенсивний, але після висушування, волосся класно пахне протягом цілого дня.

Продуктами задоволена і продовжую користування.

Так як я маю схильність до запалень та почервонінь на шкірі, то собливу увагу я приділяю демакіяжу. Наразі тестувала

гідрофільну олію-гель для обличчя Joko Blend, яка як виявилось чудово справляється з поставленими завданням.

Після вмивання шкіра залишається добре очищена, свіжа, ніжна на дотик та не пересушена, а завдяки гарному аромату протягом певного часу тримається відчуття чистоти.

Вже не раз переконалась, що коли використовувати косметичні засоби серією і поетапно- то результат є кращим і помітнішим, тому- 2 етапом було використання матувального тоніку Joko Blend. Протираючи тоніком обличчя і зону декольте досягла матуючого ефекту обличчя, гладкості шкіри та відчутної свіжості.

Повторюючи догляд зранку і ввечері протягом тижня помітила такі переваги:

- більш рівний тон шкіри,

- матовий ефект,

- менше подразнень і почервонінь.

Вищезазначеними подуктами Joko Blend я задоволена.

Даний крем мені не сподобався, гарний аромат псується при нанесенні на руки і ефекту зволоження взагалі не відчувається(