Мені пощасливилось виграти бокс декоративної косметики!

Мені пощасливилось виграти бокс декоративної косметики!

Подарунки я вигравала всього 2 рази в житті перший раз термочашку, другий ось цей прекрасний бокс. Дзвінок від Makeup був дуже неочікуваним для мене і дуже приємним.

Мені пощасливилось виграти бокс декоративної косметики!

Туші від Maybelline я люблю ще з шкільних років, а такі щіточки полюбила нещодавно, завдяки щіточці справді дуже подовжуються вії, колір насичений, а пакування виглядає дорого.

Як тільки я взяла до рук хайлайтер, я зразу зрозуміла, що він розбитий, я чула стукання всередині пакування. Захисна плівка замала для хайлайтеру, блискітки були по всьому периметру хайлайтера, але якість звичайно на висоті пігмент просто бомба, я думаю, трішки потрібно попрацювати над ємністю, а так, я задоволена.

Блиск дуже цікавий, яскравий, але липне і перебивається, справді зволожує губи. Впринципі це стандартний блиск, який можна знайти в кожному магазині косметики.

Чомусь пошук не знаходить цей тінт, склад мені подобається, колір світло рожевий. Пакування виглядає непогано, не звично для такого продукту.

Я не користуюся олівцями для брів, тому я не експерт. Кольори не погані, стандартні. Як на мене світлий олівчик твердуватий, слабо малює, можливо треба розробити, розмавати його. Темніший олівчик буду використовувати в якості підводки. До речі, вони дуже стійкі.