#testinmakeupclub
Мої враження від першого в житті виграного боксу декоративної косметики+свотчі✨
Приїхав до мене довгоочікуваний подарунковий боксик🎁, відверто кажучи я вперше щось виграла. Дякую Makeup за такий чудовий розіграш і можливість спробувати щось нове💚.
Я протестувала всі засоби-подаруночки і поділюсь враженнями.
Почнемо з олівців Maybelline Brow Shaping Pencil у мене в двох відтінка 04 і 06. Олівці в дереві госто заточуються і тонко малюють, непогано розтушовуються. Я не промальовую брови тому використовую їх для стрілок.
Туш Maybelline Sky High Cosmic Black
Вона класно подовжує, хоча, особисто я не люблю силіконові щіточки більше люблю такі, які надають об'єму та розділяють. Запах звичайний, застигає швидко. Протягом дня не осипається. На рахунок демакіяжу: вона тяжко змивається. Міцеляркою треба довше прикладати і терти ніж із тими що в мене є. Гідрофільною олією в мене змивається тільки з другого разу.
Блиск для губ LP Care Lip Gloss в мене у відтінку 102 (пильно рожевий). Має приємний цукерковий аромат, консистенція густа та в'язка. Зручний аплікатор, блиск не розтікається. Я не люблю щільного покриття на губах (а вона саме такий і дає) тому наношу декілька крапель на губи і потім розтушовую пальчиком, виходить дуже гарний результат. На моїх губах відчувається (я відчуваю всі продукти), трохи липне, але не критично, відбивається.
Хайлайтер O’BAYS Luminizer Highlighter
На жаль, до мене від доїхав побитий, і вперше в житті мені довелося ремонтувати косметичний продукт. В інтернеті радили зробити це зі спиртом перед тим ретельно подрібнивши. В моєму випадку частинки були досить великі і я вирішила просто механічно його зпресувати і через 5 хвилин роботи він став цілим, хоча возити його з собою і зберігати вертикально не ризикую. В комплекті є кісточка, якою цілком реально зробити макіяж, але вона з надто товстим ворсом який шкрябає поверхню, також є хороше дзеркало. Продумано. Відтінок дуже гарний і красиво підсвічує, не створює смуг. Досить пилючний. Моя комбінована шкіра "з'їдає" його за декілька годин.
O’bays Тінт для губ зволожувальний
Це просто захват.
Гарно зволожує губи, дає рожевий, не поросятковий, відтінок. Пахне жуйкою Hubba-buba. На губах лишається довго, зникає рівномірно. Пакування хороше кришка в сумці не відкривається.
Всіма засобами буду користуватись і навіть тушшю (іноді хочеться не так як зазвичай 🤭). Дуже рада, що перемогла і спробувала щось новеньке.
Коментарі (0)